Αγγλία

Ρότζερς: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Αδικεί τη Λίβερπουλ το 2-1 από τη Μαν.Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.

Απογοητευμένος από την ανεπιτυχή προσπάθεια της Λίβερπουλ να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς. «Δεν τα παρατήσαμε μετά το δεύτερο γκολ, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο» είπε ο τεχνικός των «κόκκινων» μετά την ήττα (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ».

«Στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε παραδώσει τα όπλα μετά το 2-0, αλλά δεν το κάναμε και αυτό είναι το σωστό πνεύμα που διακρίνει την ομάδα μας. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρουμε κάτι περισσότερο» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

«Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν απογοητευτικά. Από κάτι τέτοια παιχνίδια και τέτοιες εμφανίσεις μαθαίνουμε για το μέλλον. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε, αλλά και στις ευκαιρίες που έκαναν οι αντίπαλοί μας, αντιδρούσαμε σωστά» πρόσθεσε ο Ρότζερς για να μιλήσει και για τον Ντάνιελ Στάριτζ: «Ήταν εκπληκτικός από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Μας ανέβασε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x