Stoiximan Super League

«Μας κουράζει να είμαστε καλύτεροι και να μην σκοράρουμε»

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεν έναν σημαντικό βαθμό απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, ο Γιάννης Χριστόπουλος, αν και ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, χαρακτήρισε κουραστικό το γεγονός ότι αν και καλύτεροι δεν μπορούν να σκοράρουν εύκολα.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, θεωρεί ότι από καθαρή σύμπτωση δεν πέτυχε κάποιο γκολ η ομάδα του, ενώ μίλησε και για τον πρόβλημα του κακού αγωνιστικού χώρου, αλλά και των εγκαταστάσεων, που προπονείται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, είναι σκληρό και δύσκολο να παίζεις σε 3 μέρες δύο ματς σε αυτό το γήπεδο. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (σ.σ. Οικονόμου-Κολοβέτσιος) ήταν σήμερα 20-21 ετών και ο αμυντικός μέσος (σ.σ. Κεϊτά) 21. Κυριαρχήσαμε, κλείσαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο κατά διαστήματα, είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Ο αντίπαλος δεν πλησίασε πολλές φορές την περιοχή μας. Μας έλλειψε μόνο το γκολ σ' αυτήν την εμφάνιση. Εμείς εδώ στην ομάδα κάνουμε έναν τίμιο αγώνα και όπου μας βγάλει. Μόνο περήφανος μπορώ να νιώσω για παίκτες και συνεργάτες. Ευχαριστώ τον κόσμο για συμπαράσταση και το χειροκρότημα στο τέλος. Το πιστεύω ότι κατά σύμπτωση δεν σκοράραμε. Μας κουράζει να παίζουμε καλύτερα από τους αντιπάλους και να μην έρχεται εύκολα το γκολ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν το γήπεδο αδικεί την ομάδα: «Αν δείτε το προπονητικό μας κέντρο είναι σε χειρότερη κατάσταση. Έχω ξαναπεί ότι αν η ομάδα θέλει να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να έχει κατάλληλες εγκαταστάσεις».

Για το αν οι χαμένες ευκαιρίες είναι λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης: «Σας έδειξε η εμφάνιση ότι δεν πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους; Το έχουμε δείξει σε οποιαδήποτε έδρα. Το γκολ είναι άλλο θέμα. Αν είχαμε εύκολο γκολ θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα».

Για το αν τα προβλήματα επιτρέπουν στον ΠΑΣ να βλέπει ψηλότερα: «Καταρχήν δεν επικαλούμαι ποτέ προβλήματα και πλην του γηπέδου δεν έχουμε προβλήματα. Ένα θέμα υπάρχει κι αυτό είναι το γηπεδικό. Αν στα επόμενα 4 παιχνίδια πάρουμε 6-7 πόντους, τότε θα μιλάμε για κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x