Stoiximan Super League

Αρχίζουν οι πληρωμές

Επιτέλους... πληρωμές για τους παίκτες της ΑΕΚ στους οποίους θα πάνε τα χρήματα της ταμειακής διευκόλυνσης του Άλκη Φωτίου. Διαβάστε ποιοι... ευνοούνται και ποιοι είναι εκτός της "λίστας πληρωμών".

Ένα πολύ καλό… διήμερο περνούν οι παίκτες της ΑΕΚ αφού μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, από σήμερα αρχίζουν και οι πληρωμές από τα χρήματα της ταμειακής διευκόλυνσης του Άλκη Φωτίου ο οποίος ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Ελληνοελβετός επιχειρηματίας, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να… ευνοηθούν επί της ουσίας οι νεαροί παίκτες της Ένωσης που παίρνουν και τα λιγότερα χρήματα.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα πάρουν μερίδιο από τα χρήματα που θα δώσει ο Φωτίου. Ειδικά οι Γιάγκο και Κορδέρο (σ.σ με κάθε ευκαιρία κάνουν λόγο για προσφυγή), αναμένεται να πάρουν κάποια χρήματα παραπάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους συνομήλικους συμπαίκτες τους. Πάντως κατά κύριο λόγο ο τρόπος με τον οποίο θα δοθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές έχει να κάνει με το πόσα χρήματα τους οφείλονται βάσει της φετινής σεζόν.

Τέλος, σημειώνεται ότι εκτός της λίστας του Φωτίου για πληρωμές, είναι οι Κοντοές και Λαγός τα θέματα των οποίων χειρίζεται η διοίκηση και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν σύντομα από την Ένωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x