Games

Τα καλύτερα παιχνίδια για PC αυτή τη στιγμή

Το πόσες φορές έχουμε ακούσει πως «το PC gaming πεθαίνει» δεν μπορεί να μετρηθεί.

Από τη στιγμή που τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας μπήκαν στη ζωή μας, μία νέα κατηγορία παικτών δημιουργήθηκε, ωστόσο δε θα πρέπει να αγνοούμε ποτέ τα όσα έχει καταφέρει το gaming στους προσωπικούς υπολογιστές.

Η επιλογή των 10 τίτλων για το PC ήταν από τις πιο δύσκολες, κάτι που από μόνο του καταρρίπτει όλο τον παραπάνω ισχυρισμό.

Οι εταιρείες συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτή την αγορά και όσοι έχουν καλό εξοπλισμό μπορούν να αποκομίσουν εξαιρετικές εμπειρίες.

Πάμε να δούμε ποια ήταν κατά την άποψή μας τα δέκα καλύτερα games που κυκλοφόρησαν για PC μέσα στο 2012.

No 10: Sleeping Dogs
Αν ακούσετε έναν γερό ήχο στα γραφεία της Activision είναι σίγουρα από το κεφάλι των υπευθύνων που δεν φρόντισαν ώστε το True Crime: Hong Kong να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει με τη σφραγίδα τους. Η Square Enix αγόρασε το ημιτελές περιεχόμενο, αξιοποίησε τις ικανότητες της United Front Games και παρουσίασε ένα από τα καλύτερα action games της σεζόν. Αν είσαστε λάτρεις της κατηγορίας και πρέπει να βρείτε κάτι να απασχοληθείτε μέχρι την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, σπεύσατε!



No 9: The Walking Dead: A Telltale Game Series
To episodic gaming αποκτά σάρκα και οστά για το 2012 με το The Walking Dead της Telltale Games. Ο τίτλος βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comic του Robert Kirkman και κυκλοφόρησε τόσο για συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, όσο και για PC και iOS συσκευές. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα λίγο μετά την εξάπλωση των ζόμπι στην πολιτεία της Georgia. Αποκτήστε τον τίτλο άμεσα, καθώς βραβεύτηκε από τα περισσότερα sites του πλανήτη ως ένας από τους καλύτερους της σεζόν.



No 8: Torchlight II
Όταν ένας τίτλος καταφέρνει να εκθρονίσει από το μυαλό των φανατικών του Diablo III τον τίτλο του καλύτερου τίτλου στην κατηγορία για το 2012, σίγουρα μιλάμε για εξαιρετικό επίτευγμα. Το game της Runic όχι μόνο αποδεικνύει ότι οι ομάδες με μεράκι μπορούν να τα βάλουν με τα μεγαθήρια της βιομηχανίας, αλλά και να τα βγάλουν νοκ-άουτ. Μη χάσετε την ευκαιρία να το προτιμήσετε, θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.



Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x