Ιταλία

«Έπρεπε να νικήσουμε»

Για τους τρεις βαθμούς έπρεπε να «παλέψει» η Μίλαν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαμπντόρια (0-0), σύμφωνα με τον Μπόγιαν Κρκιτς.

Στα αποτελέσματα των Ρόμα και Φιορεντίνα,που αμφότερες γνώρισαν την ήττα, στάθηκε ο Μπόγιαν Κρκιτς, που τόνισε πως η Μίλαν έπρεπε να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα των αντιπάλων της, ώστε να «ανέβει» στο βαθμολογικό πίνακα και να μη μείνει στην ισοπαλία.

«Εμείς θέλαμε τη νίκη και προσπαθήσαμε για το θετικό αποτέλεσμα όπως κάθε φορά. Δεδομένου και το υπόλοιπων αποτελεσμάτων της αγωνιστικής, έπρεπε να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς» ,ήταν τα λόγια του 22χρονου επιθετικού για να προσθέσει:

«Η Σαμπντόρια είναι μία δύσκολη έδρα και η ομάδα είχε φοβερή αυτοπεποίθηση, έχοντας κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική την πρωτοπόρο Γιουβέντους».

Στο τέλος ο Κρκιτς προσπάθησε να φανεί αισιόδοξος λέγοντας πως τουλάχιστον οι «ροσονέρι» πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, ενώ ελπίζουν σε μία καλύτερη συνέχεια:

«Πάντως μπορούμε να δούμε τη θετική πλευρά του αγώνα, καθώς πήραμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Χρειαζόμαστε μία καλή βαθμολογική συγκομιδή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x