Stoiximan Super League

Πλήγμα με Χακόμπο

Νοκ άουτ για τουλάχιστον 3 μήνες θα τεθεί ο Χακόμπο Σανθ μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Χακόμπο Σανθ έδειξαν πως έχει σοβαρό πρόβλημα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 μήνες.

To ιατρικό ανακοινωθέν κάνει λόγο για εκτεταμένο οίδημα τον δεξιό τετρακέφαλο του ποδιού του καθώς και υγρού στην άρθρωση του γόνατος, ενώ προσθέτει πως ο παίκτης έχει υποστεί εκτεταμένη θλάση β΄ βαθμού της εν τω βάθει μοίρας τετρακεφάλου, με ρήξη περιτονίας, που αιτιολογεί το οίδημα και τον έντονο πόνο.

Στον άτυχο ποδοσφαιριστή έγινε παρακέντηση και ακινητοποίηση του γόνατος, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα γίνεται καθημερινός επανέλεγχος. Εκτιμάται ότι η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα διαρκέσει 3-4 μήνες.

Ο Χακόμπο είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο (σ.σ χαμηλά, λίγο πάνω από το γόνατο) στο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό σε μία σύγκρουση με τον αντίπαλο, χωρίς να έχει ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Το αίμα και το υγρό κατέβηκε προς το γόνατο με αποτέλεσμα να πρηστεί το πόδι του, να δημιουργηθεί οίδημα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο υπό έντονους πόνους.

Μάλιστα διανυκτέρευσε στο «Διαβαλκανικό» και στη συνέχεια του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις που έβγαλαν τα κακά νέα.

«Άσχημα νέα. Έξω 3 με 5 μήνες. Η σεζόν τελείωσε» έγραψε ο ίδιος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Γλύκος και Γιακουμής θα επωμιστούν το βάρος της υπεράσπισης της εστίας του «Δικεφάλου του Βορρά». Μένει να φανεί αν θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση ενός γκολκίπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x