Ισπανία

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Θουμπιθαρέτα

Καμία συζήτηση δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Βίκτορ Βαλντές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Βίκτορ Βαλντές για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως δήλωσε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Επίσης, ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» εξέφρασε την ελπίδα αυτό να συμβεί σύντομα και χαρακτήρισε δύσκολη την εξεύρεση ενός τερματοφύλακα που ενδεχομένως να καλύψει ενδεχόμενη αποχώρηση του διεθνούς πορτιέρο.

«Είπα ότι ο Βίκτορ Βαλντές δεν θέλει να φύγει. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Θα ήθελα να σας πω κάτι… Οι διαπραγματεύσεις δεν θα αποτελέσουν τροφή για τον Τύπο», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας του καταλανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Εμείς δεν θα καθίσουμε να μιλήσουμε προς το παρόν για κάποια ανανέωση, αλλά έχουμε ασχοληθεί με κάποια θέματα και συζητάμε γενικώς».

Καταλήγοντας, ο παλαίμαχος γκολκίπερ δήλωσε: «Θα ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση, όταν βρούμε είναι η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να είναι σύντομα. Αγαπάμε τον Βαλντές και θέλουμε να μείνει. Η εύρεση ενός τερματοφύλακα για αυτή την ομάδα είναι δύσκολο, αφού έχουμε τον Βίκτορ εδώ».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x