Ιταλία

«Αν δεν ήλπιζα στην παραμονή, δεν θα ήμουν εδώ»

Αισιόδοξος πως η Σαμπντόρια θα παραμείνει στη Serie A είναι ο Ντέλιο Ρόσι, ειδικά μετά την εμφάνιση της ομάδας του εναντίον της Μίλαν και το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε.

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο του Καμπιονάτο έγινε πρωταγωνίστρια μιας μεγάλης έκπληξης, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Τορίνο, όπου επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους. Η αρχή του δεύτερου γύρου έβρισκε τη Σαμπντόρια αντιμέτωπη με μία ακόμα μεγάλη ομάδα, τη Μίλαν και η ισοπαλία που απέσπασε, έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή της, Ντέλιο Ρόσι, να ελπίζει στην παραμονή της ομάδας στη Serie A.

«Αν δεν ήμουν αισιόδοξος πως μπορούμε να σωθούμε, δεν θα είχα αναλάβει τη Σαμπντόρια. Για ποιο λόγο να το έκανα; Για να κλέψω το μισθό των έξι επόμενων μηνών;» αναρωτήθηκε ο Ρόσι.

Αναφερόμενος στο ματς με τη Μίλαν, ο προπονητής της «Σαμπ» παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του. «Μετά την εμφάνιση του Τορίνο, ήταν σημαντικό να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως δεν ήταν τυχαία η νίκη μας εκεί. Για 70 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους και δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η απόδοσή μας έπεσε, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε αρκετά. Όλα τα παιδιά, όμως, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να αποσπάσουν μια πολύτιμη ισοπαλία», ήταν η ανάλυση του αγώνα από τον προπονητή της Σαμπντόρια.

Η απόδοση του Μάουρο Ικάρντι, πώς σας φάνηκε; «Για ακόμα ένα παιχνίδι ο νεαρός έπαιξε πολύ καλά. Κρίμα γιατί του έλειψε το γκολ. Αν είχε σκοράρει, όλη η χώρα θα μιλούσε για την εμφάνισή του», είπε λακωνικά ο Ντέλιο Ρόσι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x