Επικαιρότητα

Την Τρίτη οι εξηγήσεις Διώτη για το «στικάκι» της Λαγκάρντ

Για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καλείται αύριο από τους οικονομικούς εισαγγελείς ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Εξηγήσεις για το επίμαχο «στικάκι» με τη λίστα Λαγκάρντ καλείται να δώσει την Τρίτη στους οικονομικούς εισαγγελείς, ο Ιωάννης Διώτης.

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ αναμένεται να υποβάλει στους κ.κ. Μουζακίτη και Πεπόνη αίτημα για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με το χρόνο αντιγραφής του USB.

Ήδη, ο κ. Διώτης έχει στείλει γραπτό υπόμνημα για άλλα δύο αδικήματα, αυτά της υπεξαγωγής εγγράφου και παράβασης καθήκοντος, για τα οποία επίσης διώκεται.

Στο μεταξύ, εξηγήσεις δια υπομνήματος έδωσε τη Δευτέρα ο Γιάννης Καπελέρης, που είναι ύποπτος στην ίδια υπόθεση.

Σε αυτό «καίει» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αφού υποστηρίζει ότι δεν πήρε ποτέ στα χέρια του την λίστα και κατά συνέπεια οποιοδήποτε αδίκημα σε σχέση με το επίμαχο υλικό δεν τον αφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καπελέρης τοποθετήθηκε επικεφαλής του ΣΔΟΕ όταν υπουργός Οικονομικών ήταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου, την περίοδο που ο τελευταίος παρέλαβε το «καυτό» USB από τα χέρια της Κρ. Λαγκάρντ.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x