Ιταλία

«Πρέπει να απαντήσει σήμερα ο Σνάιντερ»

Την απάντηση του Σνάιντερ στην πρόταση της Γαλατασαράι περιμένει εντός της ημέρας ο Μοράτι, ελπίζοντας πως ο Ολλανδός δεν θα ζητήσει νέα παράταση.

Το ποδοσφαιρικό… μέλλον του Γουέσλεϊ Σνάιντερ φαίνεται πως κρίνεται σήμερα, αν ληφθεί υπόψη η δήλωση που έκανε ο Ολλανδός πριν δύο μέρες. «Μέχρι τη Δευτέρα θα έχω ανακοινώσει την απόφασή μου», είχε πει ο διεθνής μέσος, παρατείνοντας την αγωνία των φιλάθλων.

Την απόφαση του Σνάιντερ, ωστόσο, περιμένει και ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας. «Αν ο Σνάιντερ είναι σωστός και σοβαρός επαγγελματίας, πρέπει να απαντήσει σήμερα. Ο αντιπρόεδρος των Τούρκων έχει δίκιο, δεν γίνεται να παραταθεί περαιτέρω η αναμονή της απόφασης του Ολλανδού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η επιβεβαίωση της αναχώρησης του διεθνούς μέσου, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η Ίντερ θα προχωρήσει στην απόκτηση του αντικαταστάτη του, σύμφωνα με τον Μοράτι. «Αν ο Σνάιντερ φύγει, δεν σημαίνει πως θα κινηθούμε για να βρούμε τον αντικαταστάτη του. Αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρξει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν μπορείς να αγνοήσεις», είπε με νόημα.

Στο ματς της Ίντερ με την Πεσκάρα, η εύκολη νίκη πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά την αντίδραση του Αντόνιο Κασάνο στην αντικατάστασή του. «Ας μην υπερβάλλουμε. Πολλές φορές έχω δει παίκτες να αντιδρούν σε μια αντικατάσταση και μάλιστα χειρότερα από τον Αντόνιο. Από το ματς αυτό κρατάω την απόδοσή μας, αφού καταφέραμε να κάνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι να μοιάζει με εύκολο. Η Πεσκάρα έπαιζε κλειστά και χάρη στην ταχύτητά μας καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό θα έπρεπε να τονιστεί και όχι η δυσαρέσκεια του Αντόνιο στην αλλαγή», σημείωσε ο Μάσιμο Μοράτι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x