Ελλάδα

«Μαζί και στον δεύτερο γύρο»

Το Περιστέρι έχει καταφέρει να σημειώσει κάποιες νίκες στον πρώτο γύρο της Α1 μπάσκετ και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία.

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ΚΑΕ είχαν να λένε για την παρουσία του κόσμου της ομάδας στις αναμετρήσεις στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και όλοι στην ομάδα περιμένουν την ίδια συμπαράσταση και στον δεύτερο γύρο, όπως τονίζουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα, αναφερόμενοι στα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Περιστέρι. Τα παιδιά του Τζίμη Κουστένη, έχοντας τη συμπαράσταση του έκτου τους παίκτη, του κόσμου τους, υπέταξαν το Ρέθυμνο, πετυχαίνοντας την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ΚΑΕ Περιστέρι αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου τόσο τους μεμονωμένους, όσο και τους FENTAGIN. Η στήριξή σας στον ΓΣΠ, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, το μπάσκετ και την ίδια την ομάδα είναι απίστευτη!

Εσείς δίνετε ώθηση στους παίκτες μας και τους βοηθάτε σημαντικά δίνοντας βροντερό "παρών" στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", γι’ αυτό και σας χρειάζονται δίπλα τους και στη συνέχεια.

Ουσιαστικά, έχουμε παίξει μόνο το πρώτο… ημίχρονο του αγώνα. Μπορεί, μέχρι σήμερα, η ομάδα να τα έχει πάει αρκετά καλά, εντούτοις έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει, ώστε να πετύχει τον στόχο της. Έτσι, είναι σημαντικό όλοι οι Περιστεριώτες να βρίσκεστε στο πλευρό τους και στα ματς του δεύτερου γύρου. Εξάλλου, τα παλικάρια μας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την υποστήριξή σας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει πως συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στη μισή τιμή! Αγοράζοντας κάρτα διαρκείας, στηρίζετε την ομάδα και δεν χάνετε καμία από τις ανεπανάληπτες στιγμές που πρόκειται να μας χαρίσει στο μέλλον!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο κλειστό για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια, προμηθευόμενοι το εισιτήριό τους καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-15:00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στο "Ανδρέας Παπανδρέου".

H «μάχη» συνεχίζεται! Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! Όλοι δίπλα στον ΓΣΠ»!

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x