Stoiximan Super League

«Κάνει άστοχες δηλώσεις ο Δώνης…»

Άστοχες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Σπανός.

«Ο Δώνης κάνει άστοχες δηλώσεις μετά από άσχημα αποτελέσματα». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε ο Γιώργος Σπανός για να χαρακτηρίσει τα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης για το ότι ο Ατρόμητος προσπάθησε να καταστρέψει τον παιχνίδι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του Περιστερίου τόνισε επιπλέον ότι η ομάδα του έχει ανεβάσει τον πήχη των φιλοδοξιών και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπανός:

«Τον Δώνη τον αγαπάω. Συνεργαστήκαμε τρία χρόνια και γνωρίζω ότι μετά από άτυχα αποτελέσματα κάνει άστοχες δηλώσεις. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ανοικτά στην Τούμπα, κανείς δεν το κάνει. Κάναμε ένα παιχνίδι τακτικής και κύριο στόχο είχαμε να μην χάσουμε. Αν χάναμε δεν θα είχαμε πλέον επαφή με την δεύτερη θέση. Αμυντικά πήγαμε καλά και είχαμε αγωνιστικότητα, πολλά τρεξίματα και μεγάλη διάθεση. Έχουμε δυνατότητες μεσοεπιθετικά αλλά χθες δεν μας βγήκαν οι αντεπιθέσεις με τις οποίες σχεδίασε ο προπονητής μας να παίξουμε. Όπως ήταν η εικόνα του αγώνα η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν συνιστά, πάντως, είδηση το αποτέλεσμα που μπορεί να πάρει ο Ατρόμητος σε οποιαδήποτε έδρα. Η ομάδα έχει ανεβάσει τον πήχη φιλοδοξιών κι αν είμαστε εμείς καλά μπορούμε να διεκδικήσουμε καλό αποτέλεσμα οπουδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x