Ιταλία

Υπογράφει στη Φιορεντίνα ο Λαρόντο

Παίκτης της Φιορεντίνα πρέπει να θεωρείται ο Μαρσέλο Λαρόντο, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να υπογράψει στους «Βιόλα».

Η μεταγραφική ενίσχυση της Φιορεντίνα συνεχίζεται. Μετά την προσθήκη του Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του Βιντσέντζο Μοντέλα από τον ερχόμενο Μάρτιο, η ομάδα της Φλωρεντίας απέκτησε από τη Σιένα τον Μαρσέλο Λαρόντο.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το σύλλογο της Φλωρεντίας. Ο ίδιος, ωστόσο, ήδη νιώθει παίκτης των «Βιόλα», όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport».

«Χαιρετώ όλους τους νέους οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα μου και την ευκαιρία που μου δίνεται. Ελπίζω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Λαρόντο.

Ο πρώην παίκτης της Σιένα θα βρεθεί δίπλα στον Στέβαν Γιόβετιτς, τον οποίον φαίνεται να θαυμάζει απεριόριστα. «Ο Γιόβετιτς είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παίκτη. Θα είναι πολύ όμορφο να αγωνιστώ στο πλάι του, ελπίζοντας να εφαρμόσουμε όσα μας ζητήσει ο προπονητής μας. Μακάρι να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των οπαδών μας», τόνισε ο Μαρσέλο Λαρόντο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x