MOTO GP

Ντοβιτσιόζο: «Μπορώ να τα καταφέρω»

«Επέλεξα την πρόκληση, ξέρω πως μπορώ να τα καταφέρω», δηλώνει ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Έτοιμος για την πρόκληση που λέγεται… «Ducati» δηλώνει ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ο Ιταλός αναβάτης στο πλαίσιο του wrooom τόνισε πως η πρώτη του χρονιά με την ομάδα θα είναι πολύ σημαντική, ενώ επισήμανε πως επέλεξε να πάει στη Ducati, καθώς πιστεύει ότι έχει τις ικανότητες να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

«Είχα μία μικρή κήλη μεταξύ του πέμπτου και του έκτου σπόνδυλα στον αυχένα. Αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες στο ράλι της Μόντσα, όπως επίσης και στη Χερέθ. Ωστόσο, τώρα είμαι καλά, παρά το γεγονός ότι η κήλη ακόμη υπάρχει. Θα χρειαστεί θεραπεία, αλλά θα είμαι έτοιμος για τη Μαλαισία.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη μοτοσικλέτα ήταν καλές. Περίμενα μία μοτοσικλέτα που δεν θα μπορούσα να οδηγήσω, δεδομένων των όσων είχα ακούσει. Στις δοκιμές στη Χερέθ είχα το πρόβλημα στον αυχένα μου που με εμπόδισε από τις δοκιμές, τώρα έξι μέρες στη Μαλαισία είναι αρκετό χρόνος για να καταλάβω πως δουλεύει η Ducati.

Ο στόχος μας είναι απλός, πρέπει να καταφέρουμε να μειώσουμε τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Διάλεξα αυτήν την πρόκληση γιατί ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Δεν είναι στόχος μας να αντιγράψουμε κάποια μοτοσικλέτα, κάθε ομάδα έχει τη δική της φιλοσοφία και εμείς πρέπει να βρούμε τα πλεονεκτήματα στη δική μας ομάδα. Πολλά εξαρτώνται από αυτά που θα αλλάξουμε.

Ωστόσο, αυτό το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσουμε το 2013 με τα δεδομένα της περσινής σεζόν. Νομίζω πως η πρώτη χρονιά θα είναι σημαντική, πρέπει να καταλάβουμε τη μοτοσικλέτα», ήταν τα λόγια του Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x