Βόλεϊ

Ώρα Μινσκ

Ο Ολυμπιακός έχασε το αήττητό του στη φετινή Α1 βόλεϊ των ανδρών και όλοι στους «ερυθρόλευκους» θέλουν να επανορθώσουν κόντρα στη Μινσκ την Τετάρτη.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη τη Σρόιτελ της πρώην σοβιετικής χώρας, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για το Challenge Cup, ψάχνοντας τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι στα μέτρα της Λέφσκι, την οποία αποκλείσαμε στον προηγούμενο γύρο», τόνισε στο επίσημο site του συλλόγου ο Θάνος Μαρούλης, συμπληρώνοντας πως: «Η Σρόιτελ βασίζεται πολύ στη δύναμη, ενώ εμείς στην τεχνική. Τη μελετήσαμε στο βίντεο και θεωρώ ότι θα πρέπει να έχουμε ως οδηγό μας την ηρεμία και την πειθαρχία που δείξαμε απέναντι στη βουλγαρική ομάδα.

Σίγουρα, θέλουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, ώστε να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα. Η παρουσία τους σε κρίσιμα παιχνίδια είναι πάντα καθοριστική».

Σε ερώτηση για το εάν έχει επηρεαστεί η ομάδα από την πρόσφατη ήττα από τον Παμβοχαϊκό, τόνισε πως: «Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και παίκτες με εμπειρία και αξία που να μπορούν να διαχειριστούν μία ήττα. Θα έλεγα ότι πεισμώσαμε περισσότερο, μετά το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα. Όχι, γιατί χάσαμε. Στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Αυτό που μας στεναχώρησε και μας πεισμώνει είναι που δεν δείξαμε το πάθος των προηγούμενων παιχνιδιών».

Ο Ολυμπιακός έχει μπει πλέον σε μία περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι θετικό. «Είμαστε μία ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία και δυνατές προπονήσεις. Αυτό μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία και χωρίς προβλήματα σε διαδοχικές αναμετρήσεις, όπως πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχουμε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μόνο καλό θα μας κάνουν, γιατί θα βρούμε τον ιδανικό αγωνιστικό ρυθμό».

*Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού του Ρέντη.

**Ο Μίλαν Γιούρισιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x