Ελλάδα

«Για να χαμογελάσουν τα παιδιά»

Για την συνεργασία της ΚΑΕ Ηλυσιακός με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Νίκος Συρίγος. «Στόχος μας να δώσουμε χαμόγελο στα παιδιά», ανέφερε.

Για την συνεργασία της ΚΑΕ Ηλυσιακός με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Νίκος Συρίγος, εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας. «Στόχος μας να δώσουμε χαμόγελο στα παιδιά», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά.

«Η πρωτοβουλία ανήκει σε όλη την ομάδα και τον πρόεδρο, Παντελή Γαμπιεράκη ο οποίος μόνος του κρατά την ομάδα. Τρέχω την εκδήλωση αρκετό καιρό και θεωρώ ότι είναι χρέος μου να το κάνω γιατί είμαι πατέρας και δύο παιδιών, γιατί είναι μια εκδήλωση για τα παιδιά, τα οποία δεν έχουν καταλάβει την καλή πλευρά του κόσμου.

Είναι παιδιά που ζουν σε ξενώνες και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε λίγο χαρούμενα και να δείξουμε ότι η Ελλάδα είναι εδώ και για να βοηθήσουμε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Είχαμε κάνει ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και τώρα έχουμε αυτή την εκδήλωση. Έχουμε κι άλλα πλάνα. Είναι πρόθεση του προέδρου να είμαστε κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις.

Θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε ένα άλλο ματς αλλά επιλέξαμε να το κάνουμε με το Περιστέρι αλλά το κάναμε αυτό για να αποδείξουμε ότι μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x