Τεχνολογία

Ξύλο με τους ήρωες της Sony στο PlayStation

Μία ξεχωριστή έκπληξη επιφύλασσε η Sony για τους φίλους και φανατικούς υποστηρικτές της και εκείνους που μεγάλωσαν παίζοντας με αγαπημένους ήρωες σε κάθε οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας της εταιρείας.

Ο λόγος φυσικά για το PlayStation All-Stars Battle Royale, μία fighting πρόταση με έντονα beat'em up και platforming στοιχεία και που περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον roster ηρώων, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκπροσωπούν αποκλειστικά franchises της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν και κάποιες guest εκπλήξεις.

Πριν καν κυκλοφορήσει η παραγωγή, είχε δεχτεί έντονη θύελλα αντιδράσεων - ειδικά από οπαδούς της Nintendo - λόγω της ομοιότητάς της με το Super Smash Brawl.

Παρόλα αυτά, αν ασχοληθεί ο παίκτης με τον τίτλο θα διαπιστώσει πως οι ομοιότητες αφορούν καθαρά τον αισθητικό τομέα, αφού στην πράξη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Το πρώτο στοιχείο που κάνει εντύπωση είναι ο ίδιος ο σχεδιαστής. Ο Seth Killian είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια fighting κοινότητα και σίγουρα οι φίλοι του Street Fighter και των τουρνουά EVO θα θυμούνται τη μεγάλη προσφορά και υποστήριξη που παρείχε και παρέχει τα τελευταία χρόνια, ενώ και η θέση του στο αντίστοιχο Community γραφείο της Capcom δεν περνά απαρατήρητη στους fighting fans.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο πυλώνας του All-Stars είναι το ίδιο το gameplay, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις fighting παραγωγές αλλά και την απλότητα που χαρακτηρίζει κυκλοφορίες του είδους, όπως το Super Smash Brawl, προσφέροντας ουσιαστικά στους χρήστες μία δημιουργία με φιλική εκμάθηση αλλά και στρατηγικό βάθος που ανταμείβει με τη σωστή επένδυση.

Αφού, λοιπόν, ο παίκτης διαλέξει τον αγαπημένο του ήρωα (ενδεικτικά αναφέρουμε τον Kratos από το God of War, τη Nariko από το Heavenly Sword, τον Cole από το inFamous, τους Ratchet and Clank από τον ομώνυμο τίτλο, τον Sackboy από το Little Big Planet, το Nathan Drake από το Uncharted αλλά και τους Heihachi Mishima από το Tekken, Big Daddy από το BioShock και Dante από το νέο Devil May Cry) θα κληθεί να σταθεί απέναντι από τους αντιπάλους τους και να τους εξολοθρεύσει, κάτι που δε θα αποδειχτεί εύκολη υπόθεση.

Μέχρι 4 παίκτες μπορούν να μονομαχήσουν σε κάθε επίπεδο ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το ίδιο το PlayStation Vita μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειριστήριο στην έκδοση του PS3 κι έτσι να προσφέρει έναν ιδιαίτερο και εναλλακτικό τρόπο συμμετοχής κάθε παίκτη, τόσο σε τοπικό όσο και σε online επίπεδο.

Κι αν προστεθεί το γεγονός πως όποιος προμηθευτεί την έκδοση για PS3 παίρνει δώρο και την έκδοση για το φορητό σύστημα της Sony, τότε σίγουρα δε θα μείνει κανείς εκτός από το μεγάλο All-Stars πάρτι της Sony!

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x