Μαχητικά Αθλήματα

“The Battle”, η επιστροφή

Στις 10 Μαρτίου θα κάνει την επανεμφάνισή του το “The Battle” με κορυφαία ελληνικά ονόματα και ολλανδική «σφραγίδα» με την παρουσία του φημισμένου Mike’s Gym.

Το “The Battle” επανέρχεται με την 4η διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας (3,500 θεατές) στις 10 Μαρτίου. H ανακοίνωση του επόμενου “The Battle” έγινε με τρεις μήνες καθυστέρηση λόγω της διεξαγωγής του Κ-1 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ωστόσο ο promoter του κορυφαίου ελληνικού fight show, Στέφανος Κωνσταντινίδης ετοιμάζεται να αποζημιώσει το κοινό για την υπομονή του, με πολύ δυνατά ζευγάρια.

Μια από τις κορυφαίες σχολές στον κόσμο, το φημισμένο Mike’s Gym στην Ολλανδία του Mike Passenier συμφώνησε να φέρει αθλητές του, οι οποίοι θ’ αντιμετωπίσουν τους Παύλο Καπώνη (Muay Thai), Νίκο Παπαδημητρίου (κick boxing) και Ελευθερία Παλαιολόγου (πυγμαχία).

Μόλις λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του Κ-1 επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Murthel Groenhart, ο οποίος ήταν cornerman στην Mellony Geugjes στον αγώνα της με την Μαριάννα Καλλέργη.

Στο “The Battle 2” έχασε στον αγώνα της μιας… ανάσας από την Καλλέργη με νοκ-άουτ στο 7ο δευτερόλεπτο. Στην επόμενη διοργάνωση είναι πιθανό ν’ αντιμετωπίσει την Ελευθερία Παλαιολόγου (ντεμπούτο στο “The Battle”).

Μεγάλη ρεβάνς στα «βαριά» κιλά ανάμεσα στον Αντώνη Τζώρο (είχε παράπονα για το αποτέλεσμα) και τον Jahfar Willnis (ανήκει στο ρόστερ του Glory) για το “THE BATTLE Heavyweight Championship”. Το δεύτερο rematch θα γίνει μεταξύ του Ismael El Brouzini και του Παύλου Μήσια (είχε χάσει με ντισκαλιφιέ, καθώς κλώτσησε τον αντίπαλό του ενώ βρισκόταν πεσμένος στο ρινγκ).

Υπό διεκδίκηση η νέα ζώνη "Top Middleweight Fighter" από δύο πολύ δυνατούς fighters: Νίκος Γκίκας vs Κώστας Ασωνίτης (K-1 Rules, -72,5 k.).

Ο Θανάσης Κύλας και ο Αλέξανδρος Καρτόζια (K-1 Rules) θα συνθέσουν ένα από τα υπόλοιπα ζευγάρια της διοργάνωσης. Ντεμπούτο στο “The Battle” για τον πολύπειρο Κύλα, όπως επίσης και για την Τζένη Τασίδου, η οποία στο παρελθόν έχει διακριθεί στην ερασιτεχνική πυγμαχία.

Το promotion βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Αλέξη Σύρο, Θανάση Καρούσο, Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Οι δυο τελευταίοι έχουν αφήσει μια ιστορία στην μέση από το “The Battle 2” (τραυματίστηκε ο Νικολαΐδης κι ο Professor κράτησε στην κατοχή του την ζώνη light heavyweight του "The Battle") και δεν αποκλείεται αυτό να είναι το ζευγάρι έκπληξη το οποίο προσπαθούν να κλείσουν οι διοργανωτές.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x