Stoiximan Super League

«Βλέπει» και Χιώτη ο ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση τερματοφύλακα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Χακόμπο και σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα της ΠΑΕ υπάρχει ο Διονύσης Χιώτης του ΑΠΟΕΛ!

Η απόφαση της διοίκησης για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα συνθέσει ένα αξιόπιστο δίδυμο με τον Παναγιώτη Γλύκο, μια και Γιακουμής και Μελίσσας είναι νεαροί και δεν έχουν παραστάσεις, είναι ειλημμένη και έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Η περίπτωση του Σαρλ Ιτάνζ ακούστηκε έντονα, αλλά η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού για να συναινέσει ο Ατρόμητος να δώσει τον βασικό του τερματοφύλακα, θα ζητήσει αρκετά χρήματα, ενώ και οι απαιτήσεις του 30χρονου Γάλλου δεν είναι μικρές.

Έτσι, ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του Διονύση Χιώτη. Ο 35χρονος τερματοφύλακας που έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα στον ΑΠΟΕΛ, έχει χάσει τη θέση του φέτος από τον Πάρντο και σύμφωνα με το περιβάλλον του έχει τη δυνατότητα να φύγει, χωρίς κόστος από την κυπριακή ομάδα. Το όνομά του είναι στα υπόψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που δεν αποκλείεται άμεσα να κάνουν διερευνητική κρούση στον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x