Stoiximan Super League

Ύστατη προσπάθεια για Κλωναρίδη

Την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη επιθυμεί ο Έβαλντ Λίνεν ο οποίος φέρεται να μίλησε με τον μάνατζερ του παίκτη σε μια τελευταία προσπάθεια να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ της είναι δεδομένο. Διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων» παραμένει ένα δικό τους παιδί, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, για τον οποίο φαίνεται πως γίνεται μια τελευταία απόπειρα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το «Δικέφαλο».

Ο παίκτης άλλωστε αποτελεί και προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος μίλησε και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή –σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»- και του τόνισε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι στα σχέδιά του.

Πού «κολλάει» το θέμα; Μα πού αλλού, στο οικονομικό! Η πρόταση της ΑΕΚ προς τη Λιλ για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή είναι 92.000 ευρώ σε δόσεις ή ένα μικρότερο ποσό εφάπαξ (γύρω στις 60.000).

Όπως και να ‘χει το θέμα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια εντός της εβδομάδας προκειμένου να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού ο Κλωναρίδης και να ενισχύσει την προσπάθεια της Ένωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x