Ιταλία

Συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών

Το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας διεκδικούν απόψε η Φιορεντίνα με τη Ρόμα, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αρτέμιο Φράνκι στις 22:00.

Είναι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα από τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Η Φιορεντίνα και η Ρόμα, ωστόσο, γνωρίζουν πως υπάρχει ένας πιο σύντομος, από το πρωτάθλημα, δρόμος, ο οποίος οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός του Κυπέλλου Ιταλίας.

Για να προκριθεί στον ημιτελικό η γηπεδούχος Φιορεντίνα θα στηριχτεί στον Στέβαν Γιόβετιτς, τον οποίο αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Αντίθετα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πιζάρο και του Μπόρχα Βαλέρα, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Ο προπονητής των «Βιόλα» τονίζει πως το παιχνίδι είναι σημαντικό και το βλέπει σαν ένα τελικό, ο νικητής του οποίου εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η Ρόμα ταξιδεύει για τη Φλωρεντία αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα. Ο Φραντσέσκο Τότι απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ενώ ο Λαμέλα και ο Οσβάλντο είναι τιμωρημένοι. Μέσα σε όλα ήρθε και η απόφαση του Ζντένεκ Ζέμαν να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μαρκίνο, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Βοημός τεχνικός είναι αναγκασμένος, συνεπώς, να κάνει πολλές αλλαγές, ειδικά στην επιθετική του γραμμή.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Αρτέμιο Φράνκι και θα ξεκινήσει στις 22:00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλα Ριτσόλι.

Αν η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν αναδείξει νικητή, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Ίντερ σε διπλό ημιτελικό.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x