Stoiximan Super League

«Καταλυτική η παρουσία Κατσουράνη»

Στη συνεργασία του με τον Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατσικάς.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", ο νεαρός στόπερ τόνισε ότι ο διεθνής άσος βοήθησε την ομάδα, αλλά και τον ίδιο.

Παράλληλα ο Κατσικάς υποστήριξε ότι αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα έχει πολλές ελπίδες να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσικά στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Σπορ του Βορρά»

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, κάτι άλλωστε που ισχύει για το σύνολο των αγώνων της Σούπερ Λίγκας. Πιστεύω, όμως, ότι αν παρουσιαστούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία του νικητή, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό μας πώς θα φθάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, τότε θα έχουμε πράγματι πολλές ελπίδες να πετύχουμε τον στόχο της νίκης».

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ατρόμητο:

«Είχαμε την υπεροχή στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν πετύχαμε το γκολ, που θα μας έδινε πιθανότατα τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, συνεπώς θεωρώ ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε το ματς».

Για το πώς ο ΠΑΟΚ θα διασπά τις κλειστές άμυνες:

«Είναι κάτι που ασφαλώς το ξέρει καλύτερα απ' όλους μας ο προπονητής της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ουσιαστικοί στην τελική μας προσπάθεια και γενικότερα να έχουμε καλύτερες επιλογές, έτσι ώστε να καταφέρνουμε να διασπάμε τις αντίπαλες άμυνες».

Για το αν έφταιγε η έλλειψη ρυθμού, λόγω της απουσίας του για μεγάλο διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους, για ορισμένα προσωπικά λάθη στο ματς με τον Ατρόμητο:

«Δε θα το έλεγα. Άλλωστε, και τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το βέβαιο είναι ότι κάθε παίκτης που αγωνίζεται προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Για την παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στην ομάδα και τη συνεργασία τους στην άμυνα το τελευταίο ματς:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παρουσία του ήταν καταλυτική. Έκανε καλό παιχνίδι και, παράλληλα, βοήθησε και εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x