Αγγλία

Πήρε Ρεμί, αποδεσμεύει Σισέ η ΚΠΡ

Η ΚΠΡ πήρε τον Ρεμί επίσημα και έτσι ο Σισέ δεν… χωράει κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει και πολύ σύντομα θα μάθει αν μπορεί να φέρει πίσω τον Γάλλο. Στην Αγγλία ο μάνατζερ του Τζιμπρίλ.

Ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ από την ΚΠΡ καθώς ο Λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λοΐκ Ρεμί. Άγνωστος για την ώρα ο επόμενος προορισμός του Γάλλου επιθετικού, πάντα σε αναμονή ο Παναθηναϊκός.

Όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, το θέμα Ρεμί τελείωσε σχετικά γρήγορα για την ΚΠΡ καθώς η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε άμεσα και τελικά απέκτησε τον πρώην, πλέον, επιθετικό της Μαρσέιγ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σισέ… περισσεύει από τους Λονδρέζους και ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρησή του.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τι ακριβώς θα γίνει, έχοντας κάνει την πρότασή του και αυτό που μένει να γίνει γνωστό πλέον είναι αν η ΚΠΡ θα επιμείνει για πώληση και όχι για δανεισμό του Γάλλου επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, Φιλίπ Πιολά, βρίσκεται στο Λονδίνο και τις επόμενες ώρες θα έχει το καθοριστικό ραντεβού με την ΚΠΡ για το μέλλον του 31χρονου στράικερ. Οι Βρετανοί επιμένουν πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 48 ώρες, ενώ ο Σισέ τώρα, έχει και το... όπλο του να πει "δεν υπογράφω πουθενά" ώστε να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να έρθει στον Παναθηναϊκό και να γλιτώσει το Κατάρ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x