Επικαιρότητα

Φωτιά σε τρένο στο Λονδίνο

Νέος συναγερμός στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, λόγω πυρκαγιάς σε βαγόνι τρένου, την επομένη της συντριβής ελικοπτέρου μετά από πρόσκρουση σε γερανό στην κορυφή ουρανοξύστη.

Φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε τρένο της γραμμής Gatwick Express, στο σταθμό της Victoria, στο κεντρικό Λονδίνο.

Αμέσως, οι υπεύθυνοι προχώρησαν στην εκκένωση του σταθμού, που αποτελεί έναν από τους πλέον πολυσύχναστους της βρετανικής πρωτεύουσας. Τραυματισμοί δεν αναφέρθηκαν.

Χάρη στην ψύχραιμη επέμβαση των μελών του τομέα ασφαλείας, οι επιβάτες αποχώρησαν εγκαίρως και χωρίς να υπάρξει πανικός.

Ο επιβάτης Tom Edwards, αντικέρ από το Λονδίνο, είπε ότι είδε φλόγες και μαύρους καπνούς να βγαίνουν από το τρένο και από τους τροχούς.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Μεταφορών κατέφτασαν και με συντονισμένες κινήσεις έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά στο τρένο που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Μετά από 45 λεπτά της ώρας, ο σταθμός άρχισε να επαναλειτουργεί και οι επιβάτες να προωθούνται στους προορισμούς τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες από την συντριβή ελικοπτέρου στο νότιο Λονδίνο, σκοτώθηκαν ο πιλότος και ένας περαστικός, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 13 άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x