Stoiximan Super League

Μέσω Φούντα το deal με Φωτίου

Μικρό ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα θα λάβει ο Άλκης Φωτίου όπως προβλέπει το συμφωνητικό του επιχειρηματία με την ΑΕΚ.

Πριν από μερικές ημέρες η κίνηση του Άλκη Φωτίου να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε βαθιά ανάσα στον οικονομικά ταλαιπωρημένο σύλλογο.

Ο επιχειρηματίας δάνεισε 120.000 ευρώ με αντάλλαγμα την εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Επειδή όμως η ΑΕΚ δεν είναι βέβαιο ότι θα παίζει και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα, αποφασίστηκε για τα υπόλοιπα 40.000 ευρώ να υπάρξει η εγγύηση πως θα επιστρέψουν στην τσέπη του μέσω ενδεχόμενης πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα.

Στο απευκταίο σενάριο υποβιβασμού της ΑΕΚ, λοιπόν κι εφόσον πουληθεί κατόπιν ο Φούντας, ο κ. Φωτίου θα μπορεί να λάβει ένα ποσό που θα ξεκινά από 120.000 ευρώ και θα φτάνει μάξιμουμ τις 180.000.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως η αγάπη του επιχειρηματία για την Ένωση φέρεται να είναι τέτοια που ο ίδιος δεν διατηρεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά απλά διασφαλίζει τα χρήματα που κατέβαλε. Αν δηλαδή η τιμή του Φούντα εκτοξευθεί, ο κ. Φωτίου θα πάρει ένα ποσό που θα υπερβαίνει απλά για λίγο τα χρήματα που δάνεισε στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x