Stoiximan Super League

Νοκ άουτ ο Ιωαννίδης

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Ιωαννίδη θα στερηθεί ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο σοβαρές, απ’ ότι αρχικά πίστευαν, οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ είναι οι ενοχλήσεις που αισθάνεται τις τελευταίες μέρες στο γόνατο ο Γιώργος Ιωαννίδης. Μάλιστα, αυτές δεν υποχώρησαν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (17/1), με αποτέλεσμα ο 24χρονος παίκτης να ακολουθήσει θεραπεία και να χάσει τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Αντιθέτως, το «παρών» στο ματς με τους «κυανέρυθρους» θα δώσει ο Γιάννης Βιτώρος. Ο νεαρός μέσος έχει ξεπεράσει τις όποιες ενοχλήσεις τον ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας στην αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Πετράκης έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις τακτικής αρχικά, ενώ στη συνέχεια τους χώρισε σε δύο ομάδες, προκειμένου να παίξουν δίτερμα.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x