Ελλάδα

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Να πανηγυρίσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη θέλουν στον Ηλυσιακό κόντρα στο Περιστέρι με σκοπό να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ευχάριστη έκπληξη χαρακτήρισε το Περιστέρι ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στόχος τους είναι να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, παιδιών-προσφύγων που θα βρεθούν στο γήπεδο στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

«To Περιστέρι είναι μεν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όμως ότι έχει πετύχει έως τώρα το δικαιούταν 100% αφού η εικόνα του σχεδόν σε όλα τα ματς είναι σοβαρή και πειθαρχημένη. Από την άλλη εμείς έχουμε καλή ψυχολογία με τις δύο σερί νίκες μας, παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε περισσότερες λύσεις στο ρόστερ μας.

Θέλουμε τη νίκη η οποία όμως δεν θα μας σώσει από τώρα, όπως μια ήττα δεν μας καταστρέφει. Παράλληλα, η φιλοξενία των παιδιών-προσφύγων στο γήπεδο μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να προσπαθήσουμε ώστε τόσο ο κόσμος μας, όσο και αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη από καλές στιγμές να φύγουν ευχαριστημένα από τα Ιλίσια».

Να πανηγυρίσει ο Ηλυσιακός την τρίτη σερί του νίκη θέλει ο Νίκος Χατζής.

«Για να έχουν αντίκρισμα οι δύο σερί νίκες μας και κυρίως αυτή στη Δράμα, πρέπει να νικήσουμε το Περιστέρι. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει εξαιρετική πορεία έως τώρα όμως θέλουμε το ματς οπότε δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από το ότι θα τους νικήσουμε. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο γήπεδο θα βρεθούν και κάποια παιδιά-πρόσφυγες, ώστε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού. Όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα στη ζωή. Πόσω μάλλον δε στη χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x