Δελτία Τύπου

Η συλλογή προϊόντων της HP στη CES

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στις 7 Ιανουαρίου 2013

Φορητοί Υπολογιστές

Pavilion Touch Smart Sleekbook 15

Το HP Pavilion Touch Smart Sleek book είναι ο πιο προσιτός φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής της HP– με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 599€.
Πηγαίνετε ένα βήμα πιο πέρα από τη χρήση με πληκτρολόγιο και ποντίκι και απολαύστε τις λειτουργίες των Windows 8 μέσω κινήσεων αφής (gestures) σε μια πλήρη οθόνη αφής.
Το HP Pavilion Sleek book είναι ένας λεπτός φορητός υπολογιστής ιδανικός για καθημερινή χρήση.
Απολαύστε προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η οθόνη υψηλής ευκρίνειας 15,6 ιντσών, η αποσπώμενη μπαταρία και το ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Τα HP Pavilion Sleek books προσφέρουν αξιοπιστία αντοχή και καλές επιδόσεις με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος.
Είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με το στιλ σας: λεπτά, με αποσπώμενη μπαταρία, αριθμητικό πληκτρολόγιο και κομψό μαύρο φινίρισμα (SparklingBlack).
Προσφέρει μοναδική ψυχαγωγία και επιδόσεις με αυτόνομη κάρτα γραφικών, έως και 1 TB αποθηκευτικού χώρου, πλήρη γκάμα διαθέσιμων θυρών και σύστημα ήχου Dolby Advanced Audio.

Αποκλειστικά στις συσκευές της HP:
HP Cool Sense: Αυτόματος κλιματισμός για τον φορητό σας υπολογιστή
True Vision HD Webcam : Βιντεοκλήσεις πρόσωπο-με-πρόσωπο ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
HP Protect Smart : Διασφαλίζει τα δεδομένα σας από τυχαίες πτώσεις, ούτως ώστε ένα ατύχημα να μην "απειλήσει" ολόκληρη την ψηφιακή σας ζωή.
HP Connected Music : Πανεύκολη πρόσβαση στη μουσική σας συλλογή μέσω ενός απλούστατου περιβάλλοντος χρήσης. Στο πλαίσιο της νέας μουσικής της πλατφόρμας, η HPσυνεργάζεται με τη Universal Music Group, προσφέροντας στους χρήστες αποκλειστικά προγράμματα και πακέτα ανταμοιβής της HP (Music Rewards Packages) μέσω της πλατφόρμας HP Connected Music, η οποία ενσωματώνεται στα Windows 8 HP. Μεταξύ των προσφορών συγκαταλέγεται η δυνατότητα να κερδίστε μοναδικά δώρα(του προγράμματος "Money Can’t Buy") και εισιτήρια VIP για συναυλίες, να κατεβάσετε και να κρατήσετε στη συλλογή σας έως και 30 μουσικά κομμάτια και να αποκτήσετε πρόσβαση σε απεριόριστο streaming του καταλόγου της Universal Music εντελώς δωρεάν
Το HP Pavilion Sleek book αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με αρχική ενδεικτική τιμή λιανικής τα 499 €.
Το HP Pavilion Touch Smart Sleek book αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με αρχική ενδεικτική τιμή λιανικής τα 599€.

Οθόνες υπολογιστών (οικιακής χρήσης)

Οθόνη HP ENVY IPS 27 ιντσών με Beats Audio

Διαθέτει ένα εκπληκτικό IPS LCD panel 27 ιντσών με χαρακτηριστικό λεπτό σχεδιασμό και γυαλί από άκρη-σε-άκρη.
Ενσωματωμένα ηχεία με τεχνολογία Beats Audio™, τα οποία σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική όπως ακριβώς γράφτηκε με κορυφαία ηχητική ποιότητα, επιπέδου στούντιο ηχογράφησης. Προσφέρει FullHD ανάλυση (1920 x 1080 pixels).

Διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 469€.

Οθόνες HP IPS 22xi – 23xi

Χάρη στην τεχνολογία IPS προσφέρουν εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης (της τάξης των 178 μοιρών τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κάθετο προσανατολισμό).
Σχεδιασμός από άκρη-σε-άκρη, χωρίς ορατό πλαίσιο και τεχνολογία blade.
Ο αποκλειστικός, κομψός σχεδιασμός της HP, micro-thinID τις καθιστά ιδανικές για οποιονδήποτε χώρο.
Οι οθόνες υπολογιστών 22xi και 23xi προσφέρουν FullHD ανάλυση 1920x1080 με εύκολη συνδεσιμότητα μέσω VGA, DVI-D και HDMI, ενώ η 20xi διαθέτει ανάλυση 1600 X 900 με συνδεσιμότητα μέσω VGA και DVI-D.
Eνσωματώνουν αποκλειστικές λειτουργίες της HP, όπως το HP Enhance+ και το HP My Display Smart Software,
επιτρέποντας την απεικόνιση υψηλής ποιότητας, αλλά και την εξατομικευμένη ρύθμιση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.
Θα είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά αρχές Φεβρουαρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής 169€ για το 22xi και τα 199€ για το 23xi.

Οθόνη HPx2401 με οπισθοφωτισμό LED 24 ιντσών

Κομψότατη οθόνη με σχεδιασμό micro-thin ID και ένα ελκυστικό φινίρισμα από μαύρο βουρτσισμένο μέταλλο, αλλά και λεπτό προφίλ, το οποίο εξοικονομεί χώρο.
Η τεχνολογία MVA προσφέρει ευρύτατες γωνίες θέασης (178 μοιρών), βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα σε FullHD ανάλυση και αντίθεση της τάξης των 5000:1 (στατικής). Ειδική βάση, προκειμένου η οθόνη να βρίσκεται υψηλότερα από το επίπεδο του γραφείου για καλύτερη διαχείριση χώρου και ευκολότερη θέαση.
Διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανική 299€.

Οθόνες υπολογιστών(επαγγελματικής χρήσης)

Οθόνη HP Pro Display με οπισθοφωτισμό LED 20 και 21,5 ιντσών

Διαθέσιμες σε διαγωνίους 20 και 21,5 ιντσών.
Προσφέρει φωτεινότητα 250 nits, 1000:1 CR, 3M:1 DCR, χρόνο απόκρισης 5ms, γωνίες θέασης 170° /160°.
Η δυνατότητα περιστροφής έως και 35 μοίρες και 90 μοίρες σε κάθετη διάταξη καθιστούν ευκολότερη την ανάγνωση κειμένων, emails, και περιεχόμενου ιστοσελιδών, χωρίς την ανάγκη κάθετης κύλισης.
Πιστοποιημένες με ENERGYSTAR®, EPEATGold, χωρίς BFR/PVC, γυαλί χωρίς αρσενικό και οπισθοφωτισμός LED χωρίς υδράργυρο.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Μάρτιο.

Οθόνη HP ZR2330 w IPSμε οπισθοφωτισμό LED
Προσφέρει εικόνα επαγγελματικών προδιαγραφών και διαγωνίου 23 ιντσών σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Η τεχνολογία IPS χαρίζει λαμπερά χρώματα, σχεδόν από κάθε γωνία θέασης.
Χάρη στις δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει, είναι ιδανική για εγκαταστάσεις με πολλαπλές οθόνες.
Διαθέτει εισόδους VGA, DVI και DisplayPort, οι οποίες επιτρέπουν τη σύνδεση τόσο παλαιότερων όσο και καινούριων συσκευών, ενώ ο ενσωματωμένος USB διανομέας (hub) διατηρεί σε βολική διάταξη τα διάφορα περιφερειακά.

Διαθέσιμη από την 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x