Stoiximan Super League

Φάμπρι: «Δεν θα με ξεφτιλίσετε εσείς»!

Ο Φάμπρι ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 με τον Πανθρακικό και τα… έψαλλε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Ετσι όπως συμπεριφέρεστε δείχνετε ότι δεν αξίζετε να παίζετε στον Παναθηναϊκό. Γιατί τα κάνετε αυτά; Δεν μπορώ να σας καταλάβω», είπε ο Ισπανός προπονητής στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αμίλητοι και με σκυμμένα κεφάλια τον άκουγαν…

«Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο τελευταίο τέταρτο και μπλοκάρουμε; Γιατί; Δεν είναι δυνατόν από το ένα λεπτό στο άλλο. Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Δεν έχετε εγωισμό. Τι γίνεται εδώ πέρα;», πρόσθεσε ο Φάμπρι, ο οποίος ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος με το «στραβοπάτημα» του «τριφυλλιού» και την εμφάνιση, κυρίως από το 75’ και μετά. «Δεν πρόκειται να σας αφήσω να με ξεφτιλίσετε. Δεν θα με διώξετε εσείς. Αν δεν αλλάξετε, θα φύγω μόνος μου», συμπλήρωσε ο Φάμπρι και απευθυνόμενος στους Ζέκα και Κουίνσι, τόνισε: «Προσπάθησα να είμαι σωστός απέναντι σας, αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα. Πλέον, θα μιλήσω εγώ όπως πρέπει προτού να είναι αργά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x