Stoiximan Super League

Φάμπρι: «Πιστεύω σε εσάς»!

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό και για μισή ώρα τους έκανε μαθήματα τακτικής…

Πριν από την προπόνηση, ο Φάμπρι συγκέντρωσε τους παίκτες του, για να τους μιλήσει, μετά και τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό. Αρχικά, απευθυνόμενος στον Ζέκα και στο ξέσπασμα που είχε εναντίον του, με τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης, είπε: «Αυτό που έγινε δεν έχει να κάνει με εσένα. Απευθυνόμενος σε εσένα, απευθύνομαι στο σύνολο της ομάδας. Με πείραξε πολύ η παρουσία μας στο τελευταίο 15λεπτο. Είναι εικόνα που δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Ακολούθως, ο Φάμπρι, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού»: «Πιστεύω σε εσάς. Σας πιστεύω πολύ και το εννοώ. Είστε παίκτες αξίας και από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο. Με δουλειά, θα τα καταφέρουμε».

Μαθήματα τακτικής

Ο Φάμπρι, εκτός από την ομιλία του, προχώρησε και στα… αγαπημένα του μαθήματα τακτικής. Για περίπου μισή ώρα, σχεδίαζε στον πίνακα των αποδυτηρίων της Παιανίας, συστήματα και κινήσεις που θέλει να γίνονται από την ομάδα του, σε ότι αφορά την ανάπτυξη, αλλά και το ανασταλτικό κομμάτι. Επίσης, έδειξε βίντεο με άλλες ομάδες από την Ευρώπη, που παίζουν το 4-2-3-1, το οποίο εφαρμόζει ο Ισπανός στον Παναθηναϊκό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία με κάθετες πάσες και στη σωστή αλληλοκάλυψη, όταν η ομάδα αμύνεται.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x