NBA

Ο φιλάνθρωπος Στούντεμαϊρ

Μερίδες φαγητού σε 600 εργαζόμενους του «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» μοίρασε ο Αμάρε Στούντεμαϊρ.

Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ φρόντισε για άλλη μία φορά να δείξει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Ο φόργουορντ/σέντερ των Νικς, περίπου δύο ώρες πριν το τζάμπολ με τους Νετς, μοίρασε μερίδες φαγητού σε 600 εργαζόμενους του «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν», αναγνωρίζοντας έτσι το έργο τους και τη βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

«Εργάζονται για το “Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν” και βοηθούν στην ανάπτυξη της ομάδας. Γι’ αυτό είναι σωστό να τους υποστηρίξουμε και να δείξουμε την εκτίμησή μας για τη σκληρή του δουλειά που κάνουν», δήλωσε ο Αμάρε Στούντεμαϊρ. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ, μέσω του ιδρύματος που έχει, κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Πέρυσι, ο Στούντεμαϊρ είχε μοιράσει μερίδες φαγητού στους εργαζόμενους του «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» πριν από τα Χριστούγεννα, ωστόσο φέτος προτίμησε να το κάνει αυτό στην ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. «Πραγματικά συμπαραστεκόμαστε και εκτιμούμαι όλους τους εργαζόμενους για αυτά που προσφέρουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των παικτών. Αυτό γίνεται σε μία ειδική μέρα, μία μέρα ενότητας. Είναι σημαντικό να φέρνουμε τον κόσμο κοντά για έναν τόσο καλό σκοπό», κατέληξε ο φόργουορντ/σέντερ των Νικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x