Επικαιρότητα

Αιματηρές καραμπόλες στην Εγνατία (video)

Μία γυναίκα νεκρή και τουλάχιστον 28 τραυματίες από δύο καραμπόλες 32 (!) οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στη θέση «Κλειδί» Ημαθίας.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και περισσότερα από 28 άτομα –ανάμεσά τους και δώδεκα παιδιά, τραυματίστηκαν σε δύο καραμπόλες 32 οχημάτων που σημειώθηκαν, το πρωί της Τρίτης, με διαφορά λίγων λεπτών, στην Εγνατία Οδό, κοντά στο Κλειδί Ημαθίας.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, η πρώτη καραμπόλα συνέβη στις 09:00 π.μ. όταν οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανατράπηκε και «δίπλωσε», εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου.

Οι οδηγοί περίπου 25 οχημάτων που ακολουθούσαν, δεν πρόλαβαν να φρενάρουν και προσέκρουσαν με σφοδρότητα στο βαρύ όχημα, αλλά και μεταξύ τους.

Ο απολογισμός: Μία νεκρή και τουλάχιστον 22 τραυματίες. Στο νοσοκομείο της Βέροιας διακομίστηκαν οι 13 -εκ των οποίων τρία παιδιά και η νεκρή.

Στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν εφτά, στο «Άγιος Δημήτριος» δύο και στο Ιπποκράτειο μία έγκυος, την οποία μετέφερε ασθενοφόρο που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Λίγο αργότερα και σε απόσταση 500 μέτρων από το αρχικό σημείο, έγινε και δεύτερη καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τουλάχιστον 8 οχήματα, ενώ έξι άτομα τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

Τροχονόμοι παραμένουν στα σημεία των ατυχημάτων και εκτρέπουν τα οχήματα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τον κόμβο της Αλεξάνδρειας.



Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x