Κινηματογράφος

Ο «Λίνκολν» στην Αθήνα

Λάμψη Όσκαρ θα έχει η αποψινή εκδήλωση της ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών, στο θέατρο «Παλλάς», λόγω της παρουσίας του διάσημου Βρετανού ηθοποιού, Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

Άρωμα Χόλιγουντ στην Αθήνα, όπου θα βρεθεί την Τρίτη για λίγες ώρες ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός είναι υψηλός προσκεκλημένος της ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών.

Ο Ντ. Ντ. Λιούις θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Λίνκολν» στην οποία πρωταγωνιστεί, σε μία φιλανθρωπική βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν τουθς σκοπούς της Εταιρείας.

Ο διάσημος καλλιτέχνης θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Όσκαρ ερμηνείας, ενώ το «Λίνκολν» έχει συγκεντρώσει συνολικά δώδεκα υποψηφιότητες για χρυσά αγαλματίδια.

Ο Ντ. Ντ. Λιούις βρεθεί άλλες τρεις φορές στην Αθήνα, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις της ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Ανεξάρτητα αν θα κάνει τρία τα Όσκαρ («Το Αριστερό μου Πόδι». «Θα Χυθεί Αίμα» τα άλλα δύο), ο 54χρονος σταρ, έχει κατακτήσει, απολύτως δίκαια, παράσημο ανθρωπιάς με την πολυποίκιλη κοινωνική δράση του.

Επίσης, με την γενικότερη στάση ζωής σε συνδυασμό με το πλούσιο υποκριτικό ταλέντο του, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις αποτελεί «κόσμημα» για το χώρο της 7ης Τέχνης.


Δείτε σχετικά video :












Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x