Ιταλία

Μήνυμα Λαβέτσι στον Καβάνι

Συγχαρητήριο μήνυμα για το 100ο γκολ του στη Serie A, έστειλε από το Παρίσι, ο Λαβέτσι στον Καβάνι, δείχνοντας πως η φιλία τους παραμένει δυνατή, παρά την απόσταση.

Έφτασε στην Ιταλία για λογαριασμό της Παλέρμο τον Ιανουάριο του 2007 και πέτυχε το πρώτο του γκολ στις 11 Μαρτίου του ίδιου έτους κόντρα στη Φιορεντίνα. Την περασμένη Κυριακή ο Έντινσον Καβάνι, σκοράροντας ξανά εναντίον των «Βιόλα», έφτασε τα 100 γκολ στη Serie A.

Με αφορμή αυτό το επίτευγμα, η ηλεκτρονική έκδοση της «Corriere dello sport» ξεκίνησε τη συλλογή μηνυμάτων από τους φίλους του Ουρουγουανού, οι οποίοι έστειλαν τις ευχές τους στον ποδοσφαιριστή.

Ανάμεσα στα μηνύματα που έφτασαν στην ιστοσελίδα, ξεχωρίζει αυτό του πρώην συμπαίκτη του Καβάνι, Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά. «Συγχαρητήρια στον Έντινσον Καβάνι για τα 100 γκολ στη Serie A. Στέλνω ένα θερμό εναγκαλισμό στον φίλο μου».

Με την κίνηση αυτή ο Λαβέτσι, αν και ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν από το περασμένο καλοκαίρι, δείχνει πως δεν ξεχνά τον φίλο του και συνεχίζει να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία και τις επιδόσεις του.

Αξίζει να θυμίσουμε πως μέρος των τερμάτων που έχει σημειώσει ο επιθετικός της Νάπολι, ήταν μια ευγενική… προσφορά του Αργεντινού, ο οποίος με τις πάσες του, στα δύο χρόνια της κοινής πορείας τους στους «παρτενοπέι», τροφοδοτούσε συχνά πυκνά τον ικανότατο φορ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x