Stoiximan Super League

Σε διαθεσιμότητα ο Κάκος και οι βοηθοί του

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε το διαιτητικό τρίο που σφύριξε το ματς του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Τάσος Κάκος, Δημήτρης Τάτσης και Χρήστος Μπαλτάς δεν θα οριστούν στα επόμενα ματς.

Τα πολλά διαιτητικά λάθη που έκαναν οι Τάσος Κάκος, Δημήτρης Τάτσης και Χρήστος Μπαλτάς στο ματς της 18ης αγωνιστικής μεταξύ Άρη και ΑΕΚ ήταν η αιτία που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, κάτι που λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Όπως γράφεται στην έκθεση του παρατηρητή, χρεώνεται ως σφάλμα του Κάκου η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κώστα Τσούπρο, στην φάση με τον Πουλίδο όταν και ο νεαρός παίκτης της Ένωσης δέχθηκε αγκωνιά από τον Ισπανό αμυντικό.

Ο Τάσος Κάκος στην συγκεκριμένη φάση συμβουλεύτηκε και το βοηθό του, τον Τάτση, ο οποίος του είπε πως έσπρωξε και ο Τσούπρος, χωρίς όμως αυτό να φαίνεται στο βίντεο.

Ως δεύτερο λάθος του Κάκου λογίζεται από τον παρατηρητή η κίτρινη κάρτα στον Βλάχο (η οποία ήταν και η δεύτερη), αφού από το ριπλέι η μπάλα βρίσκει στον ώμο και όχι στο χέρι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο δεύτερος βοηθός του Κάκου, τέλος, ο Μπαλτάς, παραπέμπεται κι αυτός για το λάθος του στο γκολ- οφσαϊντ του Πετρόπουλου της ΑΕΚ, το οποίο δεν αντιλήφθηκε και δεν καταλογίστηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x