Μοτοσικλέτα

Νέα ελαστικά Dunlop touring για κλασικές μοτοσικλέτες

Τα νέα ελαστικά StreetSmart, σχεδιάστηκαν ειδικά για τις ανάγκες των κλασικών μοτοσικλετών και απευθύνονται σε μια αγορά που παρουσιάζει ανοδικές τάσεις σε όλη την Ευρώπη.

Η Dunlop ανανέωσε και συμπλήρωσε την τρέχουσα σειρά ελαστικών touring για μοτοσικλέτες, με την κυκλοφορία του νέου StreetSmart, το οποίο ήδη διατίθεται στην Ελλάδα.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι κλασικές μοτοσικλέτες συνεχίζουν να συνεπαίρνουν τους Ευρωπαίους. Μόνο στη Γερμανία, τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η μέση παλαιότητα των μοτοσικλετών που κυκλοφορούν στους δρόμους αυξήθηκε από 12 σε 14 έτη σε μια περίοδο τεσσάρων ετών. Πίσω από την αύξηση της ζήτησης βρίσκονται αναβάτες ηλικίας 40 ή 50 ετών που στρέφονται στην απόλαυση των δίτροχων ως χόμπι. Τα δεδομένα υποστηρίζονται από στοιχεία πωλήσεων που έχουν συλλεχθεί από διάφορες ευρωπαϊκές αγορές και αποκαλύπτουν ότι πάνω από τις μισές πωλήσεις σε νευραλγικές ευρωπαϊκές αγορές αφορούν κλασικές μοτοσικλέτες. Καθώς αυξάνεται η ζήτηση, η ανάγκη για ελαστικά με σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες για το δρόμο καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική.

Νέα τεχνολογία για κλασικές μοτοσικλέτες

Το StreetSmart δημιουργήθηκε ως αναβάθμιση του ελαστικού Arrowmax GT501 Touring Bias και αντικαθιστά επίσης το Arrowmax D103. Τα νέα ελαστικά συνδυάζουν υψηλή σχεδίαση με πρόσθετη αξία, δηλαδή τις τελευταίες τεχνολογίες σε υλικά περιβλήματος και γόμας. Το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένος χειρισμός και ανώτερη άνεση, στοιχεία που δεν εμφανίζονται συχνά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το ελαστικό ενσωματώνει ολοκαίνουργια τεχνολογία γόμας με πυρίτιο για καλύτερο κράτημα σε ψυχρές και υγρές συνθήκες οδήγησης.

Τεχνολογικές βελτιώσεις: λιγότερο βάρος, μεγαλύτερη χιλιομετρική αντοχή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x