Επικαιρότητα

Ταξιδιωτικό πακέτο για Disneyland του Παρισιού από την easyjet

Η easyJet, το No.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και το πάρκο Disneyland του Παρισιού, προσφέρουν στους Ευρωπαίους περισσότερες εναλλακτικές επιλογές μετάβασης και διαμονής στο πάρκο.

Το πάρκο Disneyland του Παρισιού προτείνει την easyJet έως μία από τις ευρωπαϊκές αερογραμμές για να ταξιδέψει κάποιος έως το θέρετρο και δίνει στους πελάτες της easyJet τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια για το πάρκο μέσω της ιστοσελίδας της.

Σε μία αμοιβαία συμφωνία, οι πτήσεις easyJet θα είναι διαθέσιμες και μέσω της ιστοσελίδας του πάρκου Disneyland του Παρισιού. Η πανευρωπαϊκή συμφωνία περιλαμβάνει ταξίδια στα αεροδρόμια του Παρισιού "Charles de Gaulle" και "Orly" από περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων πέντε πόλεων στη Γαλλία και διαφορετικών πόλεων σε: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Δανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και την Τσεχία.

Η προσθήκη της easyJet στην επιλογή ταξιδιωτικών συνεργατών του πάρκου Disneyland του Παρισιού, σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από ένα ευρύτερο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών. Οι επισκέπτες από την Ελλάδα, ειδικότερα, θα επωφεληθούν από την επιλογή των διαθέσιμων αεροδρομίων αναχώρησης αξιοποιώντας το δίκτυο της easyJet από τα αεροδρόμια "Ελ. Βενιζέλος" και "Μακεδονία" αντίστοιχα.

«Σχεδόν οι μισοί από τους επισκέπτες μας έρχονται από το εξωτερικό και το 1/5 από αυτούς ταξιδεύει με αεροπλάνο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε πολλές εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές,», δήλωσε ο Philippe Gas, γενικός διευθυντής του πάρκου Disneyland του Παρισιού.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συνεργασία με το Πάρκο Disneyland του Παρισιού, ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και των δύο εταιρειών και θα ωφελήσει τους χιλιάδες καταναλωτές που επισκέπτονται το Παρίσι κάθε χρόνο για αυτό το λόγο. Η αμοιβαία συμφωνία σημαίνει ότι οι καταναλωτές που κάνουν κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του Πάρκου Disneyland του Παρισιού, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το ευρύ μας δίκτυο, που προσφέρει πάνω από 1.000 πτήσεις την εβδομάδα προς και από το Παρίσι, από περισσότερες από 50 πόλεις σε 14 χώρες,», ανέφερε από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet Στέφανος Βακιρτζής.


Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x