Ιταλία

«Μικρό προβάδισμα το εκτός έδρας γκολ»

Πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και με το οποίο η Λάτσιο παρέμεινε αήττητη στο Τορίνο, ήταν ο Στέφανο Μάουρι μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το Κύπελλο Ιταλίας αποτελεί έναν από τους στόχους της Λάτσιο, κάτι που τόνιζαν όλες τις προηγούμενες μέρες, τόσο ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όσο και οι ποδοσφαιριστές της. Μετά τον πρώτο ημιτελικό και το 1-1 που απέσπασε η ομάδα της πρωτεύουσας στο Τορίνο με αντίπαλο τη Γιουβέντους, η Λάτσιο πλησίασε περισσότερο αυτόν τον στόχο.

Ο σκόρερ της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα. «Πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν να βάλουμε ένα γκολ. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Τώρα η Γιουβέντους πρέπει να σκοράρει στο Ολίμπικο», είπε αρχικά ο Μάουρι.

Μέχρι, όμως, να φτάσει η Λάτσιο στην ισοφάριση, χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά της, Φεντερίκο Μαρκέτι. «Ο Φεντερίκο έκανε πολλές αποκρούσεις και μας κράτησε στο παιχνίδι. Αλλά ήταν λογικό να δεχτούμε πίεση από μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους. Πάντως, θεωρώ πως και εμείς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», σημείωσε ο επιθετικός της Λάτσιο.

Ένα αποτέλεσμα που χρίζει τη Λάτσιο φαβορί για την πρόκριση. «Πριν σκεφτούμε τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ιταλίας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Κιέβο. Ένα σημαντικό, αλλά και δύσκολο αγώνα, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους, υπάρχει χρόνος», τόνισε ο Στέφανο Μάουρι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x