Βόλεϊ

«Να σώσουμε τον Παναθηναϊκό»

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραμένουν απλήρωτοι, ο Στέλιος Καζάζης έδωσε το σύνθημα για συσπείρωση της ομάδας, ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Χρόνη Ακριτίδη, δεν έφερε κάτι χειροπιαστό για τους αθλητές και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού αφού οι οφειλές προς την πλευρά τους συνεχίζονται, χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ.

Απαισιόδοξος για την επίλυση των προβλημάτων του τμήματος εμφανίστηκε, μοιραία, ο Στέλιος Καζάζης με δηλώσεις του στη «Sportday», τονίζοντας όμως πως πρέπει να γίνει το παν για να σωθεί το «τριφύλλι»:

«Ήταν μια συζήτηση που κινήθηκε στα ίδια πλαίσια του παρελθόντος. Κατά την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Αυτή τη στιγμή, όμως, όσοι έχουμε μείνει στην ομάδα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τη σώσουμε».

Έτσι, οι παίκτες δείχνοντας καλή διάθεση επέστρεψαν στις προπονήσεις, τουλάχιστον μέχρι το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x