Δελτία Τύπου

Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα η Παγκρήτιος

Αμετάβλητη παρέμεινε η θέση όλων των ομάδων στην A' κατηγορία, πράγμα σπάνιο! Η Παγκρήτιος εξακολουθεί να είναι μόνη πρώτη και υπολείπονται με δύο βαθμούς λιγότερους η Cobra και ο Μαύρος αετός.

Νίκες με ευρύ σκορ πέτυχαν οι Class και Δόξα Ν. Σμύρνης που φιλοδώρησαν τους αντιπάλους τους με επτά γκολ, ενώ ήττα σοκ για τον Αστέρα Ηλιουπόλεως με 2-3 από τον Καρέα τον απομάκρυνε από το γκρουπ των προπορευόμενων.

Στην Β' κατηγορία η Αθήνα 2005 έπεσε από την κορυφή και με διαφορά τερμάτων το Friends Club φιγουράρει στην πρώτη θέση με 42 βαθμούς ενώ North Union με 40 και Rossoneri με 38 ακολουθούν. Στην ουρά παλεύει να σωθεί ο Απόλλων Καισαριανής που πήρε πολύτιμο βαθμό από τον Διόνυσο. Ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας η Olympic '89 με νίκη επί του Αττάλου με 3-2, ενώ η ιστορικότερη ομάδα της Ένωσης, ο Κένταυρος, οδεύει προς την Γ' κατηγορία για πρώτη φορά στην 37χρονη ιστορία του.

Στην Γ' κατηγορία η Rainbow απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, αλλά τα Σκαθάρια ξεπρόβαλαν δυναμικά και απειλούν με τρεις βαθμούς διαφορά, ενώ πήραν και πρόκριση για την Γ' φάση του κυπέλλου επί ομάδος της Β' κατηγορίας, της Βάρκιζας, με 4-3. Ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και μπορείτε να τον δείτε στο Anexartito.gr.

Η Δόξα Βάρης επέστρεψε στις νίκες ρίχνοντας την Sierra Μαέστρα στην πέμπτη θέση μετά την νίκη της με 2-1.

Στη photo ο Κώστας Φραγκολιάς από τα Ελαφάκια προσπαθεί ανεπιτυχώς να νικήσει τον τερματοφύλακα του Σπάρτακου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x