Ιταλία

«Αποκτήσαμε τον Σορεντίνο»

Στην αποκάλυψη πως η Παλέρμο απέκτησε τον Στέφανο Σορεντίνο από την Κιέβο, προχώρησε ο πρόεδρος των Σικελών, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Παλέρμο από την αρχή του Ιανουαρίου. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, ωστόσο, η διοίκηση των Σικελών, ο Στέφανο Σορεντίνο παρέμενε ένα… απλησίαστο όνειρο, αφού όλα έδειχναν πως η μεταγραφή του «χάλασε» οριστικά, ειδικά μετά τη στάση που κράτησε ο τερματοφύλακας, απέχοντας από τις προπονήσεις της Κιέβο.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, όμως, φαίνεται να αιφνιδιάζει τους πάντες, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε πως ο Στέφανο Σορεντίνο σύντομα θα αποτελεί παίκτη της ομάδας του. «Όλα τελείωσαν για τον τερματοφύλακα της Κιέβο. Καταφέραμε να ελαχιστοποιήσουμε τις διαφορές που μας χώριζαν με τη διοίκηση της ομάδας της Βερόνα και, ουσιαστικά, ολοκληρώσαμε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις. Σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας, ο Σορεντίνο θα είναι και τυπικά παίκτης της Παλέρμο», δήλωσε σε ιστοσελίδα της Σικελίας ο πρόεδρος της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό κόστος της μεταγραφής του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ ανέρχεται στα 3,8 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά πρόσφερε η Παλέρμο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x