Super League 2

Παρελθόν ο Καραγεωργίου

Την παραίτηση του στον πρόεδρο του Παναιτωλικού υπέβαλε ο Νίκος Καραγεωργίου, ύστερα από την υποτονική απόδοση της ομάδας του.

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Καβαλιώτης τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που ο ίδιος είχε ζητήσει.

Τα υποτονικά αποτελέσματα των «καναρινιών» ανάγκασαν τον Καραγεωργίου να υποβάλει την παραίτηση του, ευχαριστώντας τη διοίκηση για τη συνεργασία τους.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη σιγουριά του για το γεγονός ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του με το όνομα του Κωστένογλου να έχει πέσει στο… τραπέζι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. στην οποία έθεσε θέμα παραίτησης του, γιατί όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο για την ομάδα.

Ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Α.Ε. για την συνεργασία και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έθεσε.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Νίκο Καραγεωργίου για την άριστη συνεργασία και του εύχεται, καλή τύχη γιατί το αξίζει και ως επαγγελματίας προπονητής και ως άνθρωπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x