Ιταλία

«Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»

Με το σκεπτικό να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου γύρου, ξεκίνησε να προετοιμάζει την Πάρμα για τον αγώνα με τη Νάπολι ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, παραμένοντας αήττητη. Η Πάρμα, μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με τη Γιουβέντους και την Κιέβο, υποδέχεται τη Νάπολι, σε ένα ματς όπου η άμυνά της καλείται να σταματήσει τον Έντινσον Καβάνι - και όχι μόνο.

Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει τους παίκτες του για το δύσκολο ματς, τονίζοντάς τους πως πρέπει να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν ηττήθηκαν με 3-1. «Στο παιχνίδι του Σαν Πάολο κάναμε το λάθος να δεχτούμε γρήγορα γκολ, κάτι που καθόρισε και το αποτέλεσμα. Αν με τη Νάπολι μείνεις πίσω στο σκορ, υπάρχει ο κίνδυνος να υποστείς συντριβή. Οι παίκτες του Ματζάρι αρέσκονται στις αντεπιθέσεις. Αν θέλουμε, λοιπόν, να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη του πρώτου γύρου και να είμαστε ισορροπημένοι σε όλες τις γραμμές μας», τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής της Πάρμα.

Η άμυνα της Πάρμα καλείται να αντιμετωπίσει έναν σπουδαίο επιθετικό, τον Έντινσον Καβάνι. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μόνο πρόβλημα του Ντοναντόνι. «Ο Καβάνι είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά θα ήταν λάθος μας να υπολογίζουμε μόνο τον Ουρουγουανό και να αδιαφορήσουμε για τους άλλους παίκτες της Νάπολι. Η ομάδα του Ματζάρι είναι πολύ επικίνδυνη και, όποιος και αν παίξει, είτε είναι ο Πάντεφ, ο Ινσίνιε ή ο Χάμσικ, εύκολα μπορεί να μας κάνει τη ζημιά», σχολίασε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x