Stoiximan Super League

Η λεπτομέρεια κάνει την… διαφορά

Oι Ιταλοί... αλλάζουν ώρα με την ώρα το ποσό που θεωρούν ότι θα φτάσει η μεταγραφή του Σορεντίνο στην Παλέρμο και η ΑΕΚ περιμένει να μάθει πόσα χρήματα θα πάρει.

Το ακριβές ποσό στο οποίο θα κλείσει η μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο στην Παλέρμο, περιμένουν στην ΑΕΚ προκειμένου να μάθουν τελικά και πόσα χρήματα θα βάλουν στα ταμεία τους.

Η Ένωση διατηρεί το 20% του ποσού της μεταγραφής καθώς έχουν ποσοστό μεταπώλησης. Η Κιέβο με την Παλέρμο τα έχουν βρει σε όλα και όπως δήλωσε και ο τεχνικός διευθυντής της πρώτης, Τζιοβάνι Σαρτόρι, η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Στην ΑΕΚ όμως περιμένουν τις… λεπτομέρειες που μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία σε ότι αφορά το ποσό που θα βάλει η ελληνική ομάδα στα ταμεία της. Στην Ιταλία γράφουν για 3.8 εκατ. ευρώ το… πρωί και για 4.1 εκατ. το μεσημέρι… Αν ισχύει το δεύτερο, η Ένωση παίρνει το 20% του καθαρού ποσού (αφαιρείται το ποσό των 600 χιλιάδων το οποίο είχε δώσει η Κιέβο στην ΑΕΚ) δηλαδή 700 χιλιάδες ευρώ.

Αν το τελικό ποσό είναι μικρότερο, τότε και η ΑΕΚ θα εισπράξει λιγότερα ενώ σημαντικό είναι να γίνει γνωστό και ο τρόπος που θα δώσει τα χρήματα η Παλέρμο καθώς επηρεάζει τον τρόπο που θα εισπράξει με την σειρά της η Ένωση.

Όλα αυτά πάντως αναμένεται να γίνουν γνωστά σύντομα και για την ελληνική ομάδα το ποσό που θα φτάσει στα ταμεία, σε κάθε περίπτωση θα είναι μία σημαντική «ανάσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x