Ελλάδα

Βασιλόπιτα και «σκληρή» γλώσσα

Έφτασε η ώρα να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Κολοσσός στο Βενετόκλειο.

Με την παρουσία του προέδρου, Μιχάλη Κόκκινου, των μελών του ΔΣ, των παικτών και του προσωπικού των Ροδιτών,όπως και τις ευχές της Εκκλησίας της Δωδεκανήσου, διεξήχθη η εκδήλωση των «θαλασσί» την Τετάρτη.

Το φλουρί έπεσε στον Γιώργο Δανά.

Με «σκληρή» γλώσσα μίλησε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΚΑΕ. «Καταρχήν, καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους. Τα πράγματα φέτος δεν είναι καλά για μας. Πέρυσι, είχαμε πει ότι δεν θα τερματίζαμε κάτω από την έκτη θέση και πετύχαμε, με το παραπάνω, τον στόχο μας. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για τον Κολοσσό. Τι συμβαίνει φέτος και δεν δείχνουμε ανάλογη εικόνα; Θέλω να πω πολλά πράγματα, αλλά δεν θα το κάνω. Θέλω αθλητές που να παίζουν για τη φανέλα και να μην σκέφτονται μόνο πότε θα πληρωθούν.

Ζητάμε από σας να παίζετε με ψυχή και να δίνετε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό. Έχουν γίνει λάθη και δεν υπάρχει ομοιογένεια. Ο στόχος μας, από δω και πέρα, είναι να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι στη Ρόδο. Ήρθε στην ομάδα πάλι ο κόουτς, ο οποίος δεν έπρεπε να φύγει πέρυσι. Έχει κέφι να μας βοηθήσει και αγαπάει την ομάδα. Εσείς είστε τα "εργαλεία" για να πετύχουμε.

Σας ζητάω, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, να τα δώσετε όλα για τη νίκη και να κάνουμε μία νέα αρχή. Για μας, από σήμερα αρχίζει μία νέα πορεία. Ήρθε στη Ρόδο ο προπονητής των επιτυχιών της ομάδας, πρέπει να παλεύετε σε όλα τα παιχνίδια για να νικάτε», τόνισε ο κ. Κόκκινος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x