Stoiximan Super League

Ο Φάμπρι, οι ευθύνες και η συνέχεια…

Ο Ισπανός τεχνικός είναι στον «αέρα», οι διοικούντες μιλούν για τα λάθη που έχουν κάνει και το ματς με τον Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Διαβάστε τα όλα αυτά στο ρεπορτάζ του sport-fm.gr.

Υπό κρίση και ο Φάμπρι…

Τι κι αν βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Τι κι αν έχει καθίσει στον πάγκο σε τέσσερα ματς του «τριφυλλιού». Ο Φάμπρι είναι υπό κρίση και υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού περάσει και το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή.

Προσοχή, δεν λέμε ότι θεωρείται σίγουρη η απόλυσή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι διοικούντες είναι προβληματισμένοι τόσο με τη μη βελτίωση του Παναθηναϊκού, όσο και με το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές δεν είναι και τόσο… καλή, παρά το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα που κάνει προπονήσεις είναι μικρό. Ετσι, λοιπόν, μέσα στον γενικότερο… χαμό που επικρατεί στο «πράσινο στρατόπεδο» και ο Φάμπρι είναι υπό κρίση και το μέλλον του αβέβαιο. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, με την ΠΑΕ, επισήμως, πάντως, να δηλώνει άγνοια για το θέμα...

Τα λάθη των διοικούντων...

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι πολλές και από χθες αρκετοί παραδέχονται ότι έχουν υποπέσει σε λάθη το τελευταίο διάστημα. Τα όσα έχουν συμβεί από το ματς με τη Βέροια και μετά μόνο κακό έχουν κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που αποτυπώνεται και στο γήπεδο, με την κατηφόρα να μην έχει τελειωμό.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βλέπουν ότι έχουν γίνει κινήσεις που δεν βοηθούν και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα, αλλά δεν πέτυχε», λένε ορισμένοι στο «τριφύλλι».

Η κρίσιμη «επίσκεψη» στο Περιστέρι…

Καταλαβαίνει κανείς ότι το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, την Κυριακή, είναι εξαιρετικά κρίσιμο και ίσως φέρει σημαντικές εξελίξεις. Όπως γράψαμε και παραπάνω, δεν αποκλείεται σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ο Φάμπρι να φύγει, ενώ γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σε περίπτωση νέου «στραβοπατήματος» οι βαθμολογικές περιπέτειες γίνονται ακόμη περισσότερες, μια και είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να πέσουν κάτω από τη 10η θέση!

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι πρόθεση των διοικούντων είναι να χρησιμοποιήσουν περισσότερο νέα παιδιά. Όχι τη δεύτερη ομάδα, αλλά παίκτες που προέρχονται απ’ αυτή και δεν έχουν πάρει τόσες πολλές ευκαιρίες.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x