Κύπελλο Ελλάδας

Χριστόπουλος: «Το ζητούμενο ήταν η πρόκριση»

Ικανοποιημένος για την πρόκριση, όχι όμως και για την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Φωστήρα ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Στο κακό ξεκίνημα που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας ματς με τον Φωστήρα, αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου στάθηκε στην συνέντευξη ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος.

Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για την πρόκριση που πήρε η ομάδα του, που ήταν και το ζητούμενο απέναντι στον σύλλογο του Ταύρου.

«Δυστυχώς για εμάς ξεκίνησε πολύ δύσκολα το ματς. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή. Καταφέραμε και γυρίσαμε νωρίς το παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση που ήταν και το ζητούμενο. Δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε θέαμα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Ψυρρόπουλο για τη δουλειά που κάνει και στον Φωστήρα εύχομαι να πετύχει τους στόχους του», τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x