Βόλεϊ

Παρουσίαση με «ερυθρόλευκη» λάμψη

Με δυνατό ρόστερ, νέο προπονητή και τη στήριξη του συλλόγου είναι βέβαιο ότι η νέα ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών, αν και νεοφώτιστη στα σαλόνια της Α1, θα πρωταγωνιστήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ήδη οι «ερυθρόλευκες» είναι αήττητες στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο στα πλέϊ οφ. Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο σταδίου Καραϊσκάκη την Παρασκευή, ο σύλλογος παρουσίασε τα δέκα νέα του αποκτήματα, το νέο προπονητή του, θέτοντας με επισημότητα και τους υψηλούς στόχους της ομάδας του λιμανιού. Μοναδική «απούσα» η πασαδόρος Νίκη Μανωλάκου η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Με δυνατό ρόστερ, νέο προπονητή και τη στήριξη του συλλόγου είναι βέβαιο ότι η νέα ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών, αν και νεοφώτιστη στα σαλόνια της Α1, θα πρωταγωνιστήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ήδη οι «ερυθρόλευκες» είναι αήττητες στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο στα πλέϊ οφ. Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο σταδίου Καραϊσκάκη την Παρασκευή, ο σύλλογος παρουσίασε τα δέκα νέα του αποκτήματα, το νέο προπονητή του, θέτοντας με επισημότητα και τους υψηλούς στόχους της ομάδας του λιμανιού. Μοναδική «απούσα» η πασαδόρος Νίκη Μανωλάκου η οποία δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Οι δηλώσεις:

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης (Πρόεδρος Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): «Τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου ήταν ανάμεσα στην Α1 και την Α2. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε και με την παρότρυνση του κου Κόκκαλη να βάλει υψηλούς στόχους και να δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί. Με τη βοήθεια των κυριών Θωμά Λιακουνάκου και Μάριου Κάτσικα, που είναι χορηγοί της ομάδας μπήκαν οι βάσεις ώστε ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί και στο γυναικείο βόλεϊ. Ο προϋπολογισμός είναι πολύ μεγάλος και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη μεγάλη βοήθεια. Η ομάδα είναι νέα, χρειάζεται χρόνο και εμπειρίες για να γίνει η ομάδα που στοχεύουμε. Οι πρώτοι αγώνες και οι τρεις νίκες έδειξαν, πως ο Ολυμπιακός θα είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν στα πλέι οφ τον τίτλο».

Θωμάς Λιακουνάκος (Χορηγός ομάδας βόλεϊ γυναικών): «Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στην προσπάθεια για να δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει σε όλα τα αθλήματα να κάνει πρωταθλητισμό, το ίδιο και στο γυναικείο βόλεϊ. Οι πρώτες αγωνιστικές έδειξαν πως εμείς ο Παναθηναϊκός και ο Πανελλήνιος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και ο αγώνας της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ κρίσιμος. Θα ήθελα από τον προπονητή μας και τις αθλήτριες μας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να νικήσουν.»

Μάριος Κάτσικας (Μέλος Δ.Σ. Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., χορηγός ομάδας βόλεϊ γυναικών): «Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο κ. Λιακουνάκος έθεσαν τους στόχους, που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός. Είναι χαρά μου, που συμβάλω σε αυτή την κατεύθυνση. Σε ότι αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος μιας και δεν κρίνεται το πρωτάθλημα».

Γιώργος Λυκούδης (Προπονητής Ολυμπιακού): «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού καθώς και τους κυρίους Λιακουνάκο και Κάτσικα για τις ενέργειες, που έκαναν ώστε η ομάδα να διαθέτει αξιόλογες αθλήτριες. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί πολύ ώστε να κατακτήσει τους υψηλούς στόχους που έχουμε βάλει όλοι μας και χρόνια τώρα ήταν η προσδοκία των μελών και των φιλάθλων του συλλόγου. Ο αγώνας της Δευτέρας είναι για μένα το μοναδικό ντέρμπι της Α1, λόγω του ονόματος του αντιπάλου μας. Δεν με προβληματίζει τίποτα παρά μόνο πως θα παίξουμε εμείς».

Οι δηλώσεις των αθλητριών:

Βάσω Νικούλη: «Είναι μεγάλη χαρά αλλά και τιμή που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Φέτος έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ελευθερία Κούκου: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος μας θέλει διακρίσεις και δουλεύουμε σκληρά για να τον ευχαριστήσουμε».

Μαρία Αλεξάντροβα: «Μου αρέσει το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα και χαίρομαι που ανήκω σε αυτή. Ελπίζω να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.Μου αρέσει πολύ εδώ ελπίζω να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα να το κερδίσουμε».

Ελένη Κιόση: «Είναι μεγάλη τιμή που είμαι εδώ και συνεργάζομαι με αυτές αθλήτριες. Στον Ολυμπιακό όλα λειτουργούν επαγγελματικά και είμαστε στο σωστό δρόμο για το πρωτάθλημα».

Μαρία Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον προπονητή μου που με επέλεξαν να έρθω στην ομάδα. Εύχομαι πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και τα αποτελέσματα θα φανούν στην πορεία. Ελπίζω σε έναν τίτλο στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό είτε είναι το πρωτάθλημα είτε το κύπελλο».

Ελευθερία Χατζηνίκου: «Επέλεξα να έρθω σε αυτή την ομάδα κι ευχαριστώ που με επέλεξαν γιατί ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορώ να παίζω βόλεϊ για πολλά ακόμη χρόνια».

Γιάννα Βλάχου: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον δικηγόρο του συλλόγου, κ. Μιχάλη Υδραίο που με βοήθησαν να κάνω μία μεταγραφή, που ήθελα τόσο πολύ. Γνωρίζετε όλοι πως η μεταγραφή μου συνάντησε πολλές δυσκολίες. Όλα πήγαν καλά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σβετλάνα Κρίστιτς: «Χαίρομαι που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Με τις συμπαίκτριες και τον προπονητή μας δουλεύουμε σκληρά και σωστά για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου».

Μαρία Πλαγιαννάκου: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και για εμένα που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Ευχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τατιάνα Αρτμένκο: «Τώρα κατάλαβα πως ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Είμαι ευχαριστημένη για την επιλογή μου. Διαπίστωσα πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά»

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και η Τζούλια Μπορίσοβα, η οποία μαζί με την αρχηγό της ομάδας, Νίκη Μανωλάκου παρέμειναν στον Ολυμπιακό. Η Τζούλια Μπορίσοβα είπε: «Είμαι δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και χαίρομαι που η ομάδα ενισχύθηκε τόσο πολύ και φυσικά είμαι ενθουσιασμένη με τους υψηλούς στόχους που έχουμε φέτος».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

2. Βάσω Νίκουλη 01/01/84 Κεντρική 1.80 Απολλώνιος
3. Ελευθερία Κούκου 18/03/79 Διαγώνια 1.86 ΑΕΚ
4. Νίκη Μανωλάκου 15/06/78 Πασαδόρος 1.77 Ολυμπιακός
5. Μαρία Αλεξάντροβα 07/04/74 Κεντρική 1.88 Τουρκ Τέλεκομ
6. Ελένη Κιόση 27/02/85 Διαγώνια 1.85 Απολλώνιος
8. Μαρία Χατζηνικολάου 30/09/78 Κεντρική 1.90 ΑΕΚ
9. Ελευθερία Χατζηνίκου 20/04/78 Πασαδόρος 1.82 Φιλαθλητικός
10. Γιάννα Βλάχου 14/05/81 Λίμπερο 1.65 Απολλώνιος
11. Τζούλια Μπορίσοβα 02/06/75 Ακραία 1.80 Ολυμπιακός
12. Σβετλάνα Κρίστιτς 22/04/78 Ακραία 1.85 Αλμπαθέτε
15. Μαρία Πλαγιαννάκου 14/04/78 Ακραία 1.80 Απολλώνιος
16. Τατιάνα Σαποσνίκοβα-Αρτμένκο 22/4/76, Ακραία, 1.84 Κέρακολ Σασουόλο

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Προπονητής: Γιώργος Λυκούδης
Μάνατζερ: Αχιλλέας Γεωργακάκης
Φυσιοθεραπεύτρια: Τζούλια Βέρτα
Στατιστικολόγος: Λεωνίδας Γαϊτανάκης
Φροντιστής: Βαγγέλης Ρούσσος
Πρόεδρος: Λεωνίδας Θεοδωρακάκης
Έφοροι: Μάριος Κάτσικας, Θωμάς Λιακουνάκος, Θάνος Καληώρας
Γραφεία: Πλ. Αλεξάνδρας, Πειραιάς, 2104190902-04
Γήπεδο: «Μελίνα Μερκούρη» 28ης Οκτωβρίου κ΄ Αγ. ’Αννης, Ρέντη

Επιμέλεια: Πένυ Ροντογιάννη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x