Ισπανία

Ντιέγκο Λόπες ο αντί-Κασίγιας!

Το κενό του τραυματία Ίκερ Κασίγιας, θα καλύψει με τον Ντιέγκο Λόπες η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τραυματισμός του Ίκερ Κασίγιας που θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, ενεργοποίησε αμέσως την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης που απέκτησε τον Ντιέγκο Λόπες από την Σεβίλλη έναντι περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κασίγιας δεν ήταν καθόλου καλά για την Ρεάλ. Ο Ισπανός γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο και υποβλήθηκε σε επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Η διοίκηση της «βασίλισσας» για να αναπληρώσει το κενό, κινήθηκε πολύ γρήγορα και «έκλεισε» τον Ντιέγκο Λόπες που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην Σεβίλλη. Μάλιστα, οι «μερένγκες» αναγκάστηκαν να δαπανήσουν 4 εκατ. ευρώ για τον 31 ετών γκολκίπερ που υπέγραψε μέχρι το 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x