Euroleague

Δεν είναι… μούσι (Web TV)

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr για τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και το γούρικό του μούσι.

Λίγο η πιο σκληρή άμυνα, λίγο τα καλύτερα ποσοστά ευστοχίας, πιθανώς και το… γούρικό του μούσι ήταν αυτά τα στοιχεία που έκαναν την ανατροπή και οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε στη Web TV του www.sport-fm.gr ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Ισπανού γκαρντ της «βασίλισσας» στη Δήμητρα Κυριακίδου:

-Πήρατε μια μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχατε βρεθεί να χάνετε μέχρι και με 14 πόντους. Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος;
«Ήταν μια σπουδαία νίκη για μας. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε δυνατά και ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ, αλλά αυτό άλλαξε στο τέλος κι ευτυχώς κερδίσαμε».

-Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς πόντο για εξίμισι λεπτά, κάτι που είναι παράξενο ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Πώς καταφέρατε να περιορίσετε τον αντίπαλο;
«Παίξαμε πιο σκληρά και ήμασταν τυχεροί. Ο Μίρζα στο τέλος έκανε δύο τάπες. Και για μας ήταν ασυνήθιστο να μείνουμε τόσο χαμηλό στο σκορ, αλλά πρέπει να κερδίζουμε και τέτοια παιχνίδια».

-Έχετε αντιμετωπίσει πλέον τρεις φορές τον Παναθηναϊκό κι όλα τα παιχνίδια ήταν κλειστά. Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον Παναθηναϊκό;
«Έχει πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ δυνατός, ειδικά εδώ στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος συμμετέχει τόσο πολύ στο παιχνίδι και δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να παίξει ελεύθερα. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι που θα δώσουμε στη Μαδρίτη».

-Δεν έχετε καμία ήττα στο Top 16. Θεωρείς πως είστε φαβορί για τον τίτλο;
«Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και θα είναι ανόητο από μέρους μας να θεωρήσουμε πως έχουμε ήδη προκριθεί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς».

-Έχεις ένα ιδιαίτερο λουκ με αυτό το μούσι και η ομάδα σου κερδίζει. Είναι αυτό κάτι σαν γούρι για σένα;
«Όχι, απλώς άλλαξε το λουκ μου. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για την ομάδα μας, κερδίζουμε πολλά παιχνίδια και θα το κρατήσω…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x